Hoyer2 | Overheidsgebouwen extra beveiligd na brand

Kenneth Gijsbertha in antwoord op vragen van Rick Hart

Minister van Financiën Kenneth Gijsbertha zei niet uit te gaan van brandstichting, ondanks dat er een harde knal werd gehoord voorafgaand aan de brand | Jeu Olimpio

De overheid gaat extra bewaking bij overheidsinstellingen inzetten naar aanleiding van de brand bij het belastingkantoor. Er wordt niet uitgegaan van brandstichting, maar andere gebouwen met specifieke informatie zullen wel extra beveiligd worden.

In de vroege donderdagochtend rond drie uur brak er brand uit bij het belastingkantoor aan de Regentesselaan. De brandweer was snel ter plaats, maar heeft niet kunnen voorkomen dat een groot gedeelte van de eerste verdieping is uitgebrand.

Minister van Financiën Kenneth Gijsbertha zei tijdens een persconferentie niet uit te gaan van brandstichting, ondanks dat er een harde knal werd gehoord voorafgaand aan de brand.

Tijd: 1.20

Volgens Gijsbertha zal de bewaking bij andere overheidsgebouwen worden aangescherpt.

Tijd: 0.42

Bron: Radio Hoyer 2

4 Reacties op “Hoyer2 | Overheidsgebouwen extra beveiligd na brand

 1. Er ligt zoveel geld op straat. Nu de werknemers van de Belastingdienst een paar weken niet met hun luie reet op kantoor in de airco kunnen hangen is dit het moment om eens achter de wanbetalers aan te gaan.

  Maar nee, men zit liever thuis, riant doorbetaald, televisie te zappen. Men zou eens moe kunnen worden.

  Menki Rojers zijn het, allemaal.

 2. Van leugenachtige woordvoerder van een raffinaderij, tot minister van, ja van wat eigenlijk. Als deze man zijn mond open doet, liegt hij al.
  Weer een sujet van “top” niveau die dit eiland mede naar de kloten helpt.

 3. Abraham Mossel

  En deze man die niet gewoon de waarheid of durft te willen vertellen en amper in goed Nederlands uit zijn woorden kan komen is minister.

 4. Window dressing, to keep the people quiet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *