Hoyer2 | Regering: Geen zorgen veiligheid Curacaose burgers door situatie Venezuela

Quincy Girigorie | Extra

Curacao maakt zich geen zorgen over de veiligheid van burgers op Curacao door de situatie in Venezuela. Zoals bekend is het al langere tijd onrustig in ons buurland.

Minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok verklaarde in een debat met de Tweede Kamer dat defensie is voorbereid op eventuele militaire dreiging vanuit Venezuela in de richting van Aruba, Curaçao en Bonaire.

Het Nederlandse parlement maakt zich grote zorgen over de veiligheid van de bewoners op de ABC-eilanden. Volgens Blok houdt Defensie rekening met verschillende scenario’s.

In antwoord op vragen van Radio Hoyer 2 zegt minister van Justitie Quincy Girigorie dat de regering van Curacao de zorgen van de Tweede Kamer niet deelt.

Tijd: 3.46

Als laatste hoorde u communicatiemedewerker Corine Leysner en daarvoor Steven Martina en Quincy Girigorie.

Bron: Radio Hoyer 2

2 Reacties op “Hoyer2 | Regering: Geen zorgen veiligheid Curacaose burgers door situatie Venezuela

  1. Scenario VS valt binnen op bevel van president Dumb en Rusland gaat vervolgens over tot tegenactie …….. Wordt eerst even de basis van de Amerikanen plus landingsbaan op Hato gebombardeerd. Maar maak je maar geen zorgen, hoor.

  2. Wat een lul verhaal zowel van Girigorie als van Stef Blok, Nederlandse leger houdt de boel in de gaten. Wat moeten wij met een stelletje jointje rokende hippies? Voor de Venezolaanse bevolking, ik ben blij voor jullie nog even en;

    https://www.youtube.com/watch?v=siG-35JdzEQ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *