Hoyer2 | Rema Uni: wel handtekeningen, geen petitie erkenning

Mirugia Nowels Wieske in gesprek met Peter Eikelenboom

Mirugia Nowels Wieske, voorzitter van de organisatie | Vigilante

Rema Uni is een handtekeningen aktie gestart. De belangenorganisatie voor oudercommissies werd onlangs door de minister van Onderwijs door middel van een brief op de hoogte gesteld dat de erkenning van de organisatie als spreekbuis van de commissies is ingetrokken.

Mirugia Nowels Wieske, voorzitter van de organisatie, weet niet of er een verband bestaat tussen de manier waarop Rema Uni uitpakte over gebrekkig schoonmaakwerk op de scholen die vallen onder de Dienst Openbare Scholen, DOS, of dat dat er niets mee te maken heeft.

Ze brengt het verschil van mening dat daarover ontstond tussen het hoofd van dienst van DOS en Rema Uni wel naar voren, als we het hebben over het intrekken van de erkenning.

Feit is dat er een handtekeningen aktie is gestart, maar het is niet de bedoeling om daarmee zodadelijk naar de minister te stappen om druk uit te oefenen om haar beslissing terug te draaien. Op de eerste dag werden er al meteen meer dan honderd handtekeningen gezet.

TIJD 2:56

Bron: Radio Hoyer 2

Een Reactie op “Hoyer2 | Rema Uni: wel handtekeningen, geen petitie erkenning

  1. Alcala Wallé, heeft de erkenning van de organisatie als spreekbuis van de commissies ingetrokken. Wilt Alcala Wallé met alle commissies aan tafel zitten bij een overleg? Weet ze wel dat ze dan niet meer aan reizen toekomt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *