Hoyer2 | SBTNO: Herbenoeming RvC-lid Cpost door Jesus-Leito mag niet

Donald de Palm in gesprek met Rick Hart

Volgens de adviseur Corporate Governance Donald de Palm kan deze commissaris niet herbenoemd worden

De herbenoeming van een lid van de Raad van Commissarissen is afgekeurd door Stichting Bureau Toezicht en Normering Overheidsentiteiten. De betreffende commissaris had op 2 februari 2016 moeten aftreden, maar deed dat pas op 31 december 2017.

De herbenoeming was op voordracht van minister Zita Jesus-Leito van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning

Volgens de adviseur Corporate Governance Donald de Palm kan deze commissaris niet herbenoemd worden aangezien dat in strijd is met statutaire bepalingen, de landverordening en de Code.

Hij legt uit wat er niet goed gegaan is.

Tijd: 6.23

Bron: Radio Hoyer 2

.

4 Reacties op “Hoyer2 | SBTNO: Herbenoeming RvC-lid Cpost door Jesus-Leito mag niet

 1. @Bert schreef;
  ” ‘Kennedy’ Ruggenaath”

  ‘Kennedy’ Ruggenaath? Fout, moet zijn dé ‘John F. Kennedy’ Ruggenaath van Curaçao, anders denkt de leek misschien wel dat ‘Kennedy’ één van zijn 2 voornamen is. 🤡
  Het waarom oftewel de reden van de vergelijking begreep ik meteen, maar het ‘hoe’ (men in Nederland tot zo’n mallotige vergelijking kwam) ervan is nog immer niet tot mijn hersenpan doorgedrongen. Ik moet er nog steeds hartelijk om lachen. (om die toentertijd nergens op gebaseerde vergelijking in de Nederlandse geschreven pers)🤣

  https://www.knipselkrant-curacao.com/trouw-de-kennedy-van-curacao-moet-voor-rust-gaan-zorgen/#comment-51259

 2. Donald de Palm doet niets anders dan ‘overleven’.

 3. Inmiddels is bij UTS ene Gerald Stacie als commissaris benoemd. Deze feestneus is er verantwoordelijk voor dat PWC zich van de ABC eilanden terugtrok omdat er een gigantische puinhoop van audits en audit files was gemaakt.

  Het is triest dat dit soort lichtgewichten steeds weer komt bovendrijven in onze bananenrepubliek. Foei, Donald de Palm!

  Benieuwd waar we Ralf BMWieriks, directeur vaktechniek bij PWC, dadelijk gaan tegenkomen. Ongetwijfeld bij UTS of een andere overheids NV.

 4. Leito heeft een historie van het benoemen van man, zus en dochter in belangrijke overheidsposities.

  Ik hoorde ‘Kennedy’ Ruggenaath nog zeggen, voor en na de verkiezingen, dat alles anders zou worden. Na Alexandra Rosaria (Pais) komen we weer bedrogen uit.

  Leito is hard op weg haar hele familie op de payroll van de gobiernu te zetten en Al-KLM Walle vliegt – hoezo tekorten? – businessclass naar Madurodam. Op de weg daarheen passeert ze in de lucht dansleraar Walroud, op de weg terug van een high tech verkeersbeurs in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *