Hoyer2 | Schade stilleggen raffinaderij zeker enkele honderden miljoenen guldens

Earl Balborda in gesprek met Rick Hart

Woordvoerder van de Isla-raffinaderij Earl Balborda

Zeker enkele honderden miljoenen guldens heeft het stilliggen van de Isla-raffinaderij gekost, misschien zelfs meer. Dat zegt de Isla-raffinaderij in reactie op het vooruitzicht dat binnenkort weer opgestart kan gaan worden.

Een precieze schatting van ‘lost opportunities’ kan het bedrijf nog niet geven, maar gaat die berekening wel maken.

Curaçao Refinery Utilities, CRU, heeft aangegeven binnenkort weer utiliteiten, met name stoom, te kunnen leveren aan de Isla-raffinaderij en die kan dus weer opgestart worden.

Woordvoerder van de Isla-raffinaderij Earl Balborda vertelt wanneer het opstarten kan beginnen.

Tijd: 4.44

.

Bron: Radio Hoyer 2

12 Reacties op “Hoyer2 | Schade stilleggen raffinaderij zeker enkele honderden miljoenen guldens

 1. Fred Schiedam

  Tegenover die “lost opportunities” staat een onmeetbare winst aan gezonheid!

 2. Abraham Mossel

  Als je het over olie hebt, dan spreekt je hier echt voor 100 % een olie dom mens, meer kan ik er niet van maken, hoeveel verdient deze klojo”per maand, ik ik en de rest kan stikke

 3. Abraham Mossel

  iedereen heeft stroom met kerst, allen de gevangenclub van gerrit de raaf niet( mag een gedetineerde niet meer met hoofd letters benoemen ( hij is namelijk in het hok een nummer) ???? niet Kdds, keuken ligt stil en het avond maal word niet gegeten. met dank aan G de Raaf uit Bunschoten en de paling boer uit Spakenburg

 4. Abraham Mossel

  Q Deze man ?, kan net zo liegen als als die blinde honde kop John Leerdam annnnnbb 56teteytrhtk,jhllm.m heb ik gezien en mee ge praat, pretigge kerst allemaal, zal mij benieuwen of we stroom hebben met kerst, of krijgen we een donkere kerst. lees mijn worden curacrim is tot op het bot verrot met dank aan de MFK en ???de Brille koning waar is hij eigelijk>???? Arabi of Brasil

 5. BRAVO voor de reactie van Brian S. Hoe ziek moet een overheid zijn om haar inwoners te laten vergiftigen door de Isla als ook het bederven van het levensgeluk van haar inwoners. STIK HOPELIJK IN DIE POEN VERANTWOORDELIJKEN: jullie zijn criminelen!

 6. @Meloen,
  Dat ‘stilleggen’ (niet vrijwillig) heeft niets van doen met Maduro maar alles met CRU. Er wordt zelfs beweert dat het opzettelijk was.

 7. Trots op Curaçao

  “Enkele honderden miljoenen guldens heeft het stilliggen van de Isla-raffinaderij gekost”. Brute uitspraak als je nog eerst een berekening moet maken.

  Zal even mee rekenen: PDVSA heeft aangegeven de salarissen nog steeds te betalen. Dus die kosten zijn er niet. PDVSA heeft zelf gekozen om geen schepen met ruwe olie hierheen te sturen, dus dat zijn geen kosten. Onderhoud is gebudgetteerd, dus dat mag ook niet tot kosten worden gerekend. Volgens het contract betaald PDVSA huur, dus dat behoort ook niet tot kosten. Reparaties die duurder uitvallen zijn slecht begroot. Mogen dus ook niet tot de “lost oppertunities” gerekend worden.

  Blijft er over het salaris van deze woordvoerder. Dat is een kostenpost die wel gerekend kan worden tot de ‘lost opppertunities’. ‘Lost’, omdat zonder deze kostenpost er zeker honderdduizenden guldens minder uitgegeven had hoeven te worden.

 8. Zo zie je weer ook deze koekenbakker heeft een engelbewaarder ,
  Trouwens hoe zit het met wechie .
  Otro bon yu di korsou

 9. Earl Balborda is een parasiet van de overheid, van het type Norbert George en Alvin Daal.

  Zolang we dit soort onbenullen overheidsbaantjes blijven toeschuiven komen we nooit vooruit.

 10. Aan de andere kant.. Minder kosten aan de gezondheidszorg van vergiftige YDK

 11. Zo te zien zijn die honderden miljoenen niet uit zijn zak gekomen. Hij eet iedere dag nog zeer goed, voor zover ik dat nu kan beoordelen.

  En dat stilleggen ? Tja, dan had PdVSA en Maduro maar niet die bedrijven moeten oplichten in de gedachte er mee weg te komen. Wanneer men meteen had aangegeven te zullen gaan betalen, dan was er niets aan de hand geweest.

 12. Shame on you E,Balborda wij lijden elke dag schade aan onze gezondheid en aan goederen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *