Hoyer2 | Sheldrey Osepa voert geen oppositie en wil niet vooruitlopen op politieke ambities

Sheldrey Osepa in gesprek met Rick Hart

Sheldrey Osepa | Extra

Voormalig gevolmachtigd minister Sheldrey Osepa wil voorlopig niet praten over een terugkeer in de politiek. Met de actiegroep Union pa Korsou strijdt hij tegen het teniet doen van Curacao door ondermeer de deal die is gesloten met Klesch Group.

Volgens Osepa hebben we regeerders nodig in het belang van de bevolking. Of hij dat zelf is, laat hij in het midden. Osepa ontkent oppositie te voeren en wil niet ‘gelabeld’ worden aan politieke partij MFK ondanks dat hij er in het verleden lid van was. Hij opereert als bezorgde burger en houdt zich voorlopig bezig met de advocatuur. Hij wil nog niet vooruitlopen op de verkiezingen van volgend jaar.

Volgens Osepa gaat Gary Klesch over lijken en maakt deze ‘aasgier’ zich niet druk over een actiegroep die tegen zijn komst protesteert. “Hij ligt in een deuk om onze protesten”, aldus Osepa.

Tijd: 5.49

Bron: Radio Hoyer 2

5 Reacties op “Hoyer2 | Sheldrey Osepa voert geen oppositie en wil niet vooruitlopen op politieke ambities

 1. Nog zo’n clown.

 2. Sheldrey Osepa die lichtte de belastingbetaler voor +/- 60.000 , studieschuld.
  Heeft ook “gedoe” gehad met een client i.v.m. dure fees waar geen preststie tegenover stond.
  Was partner / jurist bij een advocaat die de Curaçaose gemeenschap ook voor ANG 10.000 aan tekefoonkosten heeft proberen te lichten.

 3. Osepa die eerder “het verzet” tegen de klesh deal leiden met zijn duizenden betogers in het belang van de vieze oppositie en Coca. Om die uit de wind te houden als het niet volgens verwachting ging? Gaat nu onder eigen vlag verder. Tja als je toch in de wind staat kan je de wind ook beter gebruiken om er beter van te worden. Dat heeft hij goed van zijn beschermheren en sponsors geleerd. Politiek is hier niets meer als een middel om zelf beter te worden hij weet het al nu de kiezers nog..

 4. …”Volgens voormalige Gevolmachtigde minister Osepa hebben we regeerders nodig in het belang van de bevolking”…..

  Regeerders zoals Osepa zelf? Die zijn studieschuld dóór diezelfde bevolking liet afbetalen, waar hij zich nu zó over bekommert?

  De volgende politieke parel in het rijtje hypocriete politici die er eerst en vooral zitten voor hun eigen portemonnee.

 5. Abraham mossel

  De man die bekend staat als de DENKER ‘ wegens zijn hand onder de kin ‘ heeft gesproken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *