Hoyer2 | SITEK stelt andere prioriteiten dan Solidaridat Sindikal

Lio Plantijn in gesprek Peter Eikelenboom

SITEK stelt andere prioriteiten dan Solidaridat Sindikal | Extra

SITEK was één van de grote afwezigen tijdens de akties van Solidaridat Sindikal de afgelopen dagen SITEK voorzitter Lio Plantijn zegt andere prioriteiten te hebben dan aktie voeren.

De voorzitter van de onderwijsbond weet dat de drie punten waarvoor de vijftien bonden de leden opriepen te manifesteren consequenties heeft voor de gemeenschap en daarmee ook gevolgen het onderwijs. Niettemin vindt hij het niet het juiste moment.

Ook twijfelt Plantijn aan de aktie-bereidheid onder de leden van de vijftien deelnemende bonden . Op de vraag of de houding van SITEK ook iets te maken heeft met welke bonden tot akties opriepen, geeft Plantijn geen antwoord.

TIJD: 4:14

Bron: Radio Hoyer 2

3 Reacties op “Hoyer2 | SITEK stelt andere prioriteiten dan Solidaridat Sindikal

  1. Plantijn weet blijkbaar wel dat Cova in opdracht van de KFO en MFK en PS opereert

  2. Abraham Mossel

    @ Plasje, nobele strijd, kan jij je nader uitleggen, zodat die nobele strijd van jouw en je vazalen te bevaten is, enige uitleg is heel erg welkom, aub geen overbodig Cova geschreeuw svp.

  3. Het is wel een beetje vreemd dat Sitek niet aan de acties meedoet. Als er iemand is die dagelijks met de gevolgen van armoede te maken heeft zijn het wel de leden van Sitek.

    Blijkbaar toen Plantijn het over kinderen die zonder eten of met kapotte schoenen naar school komen had, was dat alleen voor de bühne bedoeld.

    Wij weten allemaal dat Plantijn en Cova niet de beste vrienden zijn, Cova heeft ooit via een stroman (vrouw) geprobeerd om Plantijn opzij te schuiven. Er blijkt oud zeer te zijn, dat nooit goed is uitgepraat. Helaas kan Leo Plantijn niet over zijn schaduw heen stappen en realiseren dat het hier om een nobele strijd gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *