Hoyer2 | Statenlid heeft geen mening over Clift Cristiaan

Annemaria Pauletta in gesprek met Peter Eikelenboom

PAR-fractievoorzitter Annemaria Pauletta

Al jaren is Curacao bezig om een strategische partner te vinden voor de Isla raffinaderij. In 2013 richtte de toenmalige regering het MDPT-op dat op zoek moest gaan naar potentiele strategische partners. Dat liep op niets uit, het MDPT is inmiddels ter ziele.

RDK heeft de taak van dat team over genomen en Clift Cristiaan is de trekker van het project. Het leek heel goed te gaan. De onderhandelingen met Motiva Enterprises waren zover gevorderd dat er binben enkele dagen een memorandum of understanding zou worden getekend. Maar om onduidelijke redenen trok de Amerikaanse onderneming in handen van Saoedi Arabië zich terug.

De spanningen lopen hoog op op Curacao, omdat vele duizenden afhankelijk zijn van de raffinaderij voor hun dagelijks brood. Ondertussen is er een seniorenconvent aangevraagd over de recente ontwikkelingen, weet PAR-fractievoorzitter Annemaria Pauletta.

Zij hoopt niet dat er nu politeke spelletje gaan worden gespeeld en dat er koppen gaan rollen die gewoon op hun plaats zouden moeten blijven zitten. Het statenlid weet ook dat Clift Christiaan bij de vakbonden in opspraak is. Zelf heeft de volksvertegenwoordiger daar geen mening over of Christiaan al dan niet moet aanblijven.

TIJD: 4:24

Annemaria Pauletta.

Bron: Radio Hoyer 2

8 Reacties op “Hoyer2 | Statenlid heeft geen mening over Clift Cristiaan

 1. Waarom zijn er nooit stakingen geweest mbt oplichting van Wiels en van Arneman? en het falende MDPT?

 2. Als een stel notoire domoren van de Isla om het ontslag van Christiaan vragen en tegelijkertijd de aanstelling van de schreeuwende tuinkabouter Terror Cova wensen, dan weet je dat je op geen van beide verzoeken in moet gaan.

 3. Ben benieuwd hoeveel toiletten in het parlementsgebouw zijn. Met al deze dikke parlementariërs moeten de toiletten daar overuren maken.

 4. Commentpolis

  Deze reactie is geweigerd wegens strijd met de regels.

 5. @Schiedam
  Volgens de huidige directeur RdK, de Min.Pres en in het rapport m.b.t. het onderzoek wordt aangegeven dat ‘Motiva’ niet betrokken zou zijn geweest in het parallel traject dat voor genoemde heren tot ontslag heeft geleid. Echter eens dat ieder zichzelf respecterend persoon en of bedrijf niet met geen enkele vorm van corruptie inlaat.
  PAR is altijd selectief in het zien van de splinter maar de eigen balk (Centro Barber voetbalveld, InselAir, UTS, enz.) zien zij nooit.

 6. Mevr Pauletta is geen kantinewijf, constancia is ‘n viswijf, rojer, cooper, dos santos, monk, zijn ratten.

 7. De Rechtsstaat

  Haar mede fractielid Stephen Walroud begon gisteren met een roadshow, en helaas moet ie die nu staken (mooie woordspeling).

  De godenzoon, Cliftie, is ten tijde van het schrijven van mijn stuk al op een zijspoor gezet.

  Deze Pauletta is overigens niet oliedom, echter ze kan wel vieze politieke spelletjes spelen.

  Wat een bijdehandse kantinewijf zeg.

 8. Fred Schiedam

  “Maar om onduidelijke redenen trok de Amerikaanse onderneming in handen van Saoedi Arabië zich terug.”

  Niks onduidelijke redenen: ‘t was corruptie, ik citeer uit een bericht uit het AD “Uit het geanonimiseerde eindrapport van Ivy blijkt dat het ging om de ‘vier heren’ bij RdK: statutaire directeur Van Kwartel, technisch manager Igor Cijntje, projectcoördinator Michèle Kinburn en consultant Isidora van NNA Accounting”.

  Mevrouw Paulleta is óf oliedom óf ongeletterd óf speelt een politiek spelletje als zij zegt geen mening te hebben over o.a. deze corruptie!
  Ze doet er beter aan om een onderzoek door het OM tegen deze vier “heren” en RdK te eisen, en niet de indruk te wekken dat zij openstaat voor pressie van Cova maar dat zij volledig de regering Ruggenaath steunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *