Hoyer2 | Veel invloed Schotte vanuit gevangenis

Gilmar ‘Pik’ Pisas in gesprek met Rick Hart

Gilmar Pik Pisas MFK | Jeu Olimpio

Voormalig MFK-leider Gerrit Schotte oefent vanuit de gevangenis nog steeds veel invloed uit op zijn partij. Schotte belt regelmatig vanuit de gevangenis naar de partij waarbij alle Statenleden dan aanwezig zijn. Hij dient wetsvoorstellen in en bepaalt de koers van de partij.

Schotte zit sinds begin december een gevangenisstraf van drie jaar uit voor ambtelijke corruptie en witwassen.

Volgens fractievoorzitter Gilmar ‘Pik’ Pisas gaat het fysiek goed met Schotte. “Hij is flink afgevallen en doet aan cardio,” aldus het Statenlid.

Pisas hoopt dat Schotte vervroegd wordt vrijgelaten wegens goed gedrag, desnoods met een een enkelband. Hij hoopt op oktober. In de wet staat overigens dat gedetineerden na het uitzitten van tweederde van hun straf vervroegd worden vrijgelaten. Alleen bij ernstige misdragingen kan de minister van Justitie besluiten dat een gevangene zijn volledige straf dient uit te zitten.

Pisas vertelt hoe het met Schotte gaat.

Tijd: 3.46

Bron: Radio Hoyer 2

21 Reacties op “Hoyer2 | Veel invloed Schotte vanuit gevangenis

 1. De Rechtsstaat

  Juist dat. Als wij niet met onze gezamenlijke knappe koppen het tij kunnen keren, dan is het echt niet de schuld van “Schotte-Mania”.

  Ga lekker bij het ochtend programma van de staatszender in Roodeweg je beklag herhaaldelijk blijven doen.

 2. Drechi, vddijs mag gezien worden hoor. Jammer in verkeerde handen gevallen.

 3. Om welke eigenschappen zou Schotte de premier/minister van Curacao moeten worden?
  Waar blinkt hij in uit?
  3 eerlijke antwoorden graag:

  Wat heeft Schotte wel zichtbaar , aanwijsbaar of voelbaar verbeterd tijdens zijn Governance periode?
  1 voorbeeld graag.

 4. Drechi pa bosnan Tur

  @Kaat:
  Liever dan met jou gezien worden…. Wat een engerd zeg! I would not be caught DEAD with you a mile away!!

 5. Drechi, je kunt criminelen aanhangen ja, soort zoekt toch soort, vddijs is flink op paranda met jou misschien?

 6. Rechtstaat, libido staat op hol vanaf 2010 toen hij is begonnen eiland naar de afgrond te brengen, remember, Gumbs,Casperson, SXM, verkeersmoord. Trouwens vddijs is flink aan ‘t stappen.

 7. Drechi pa bosnan Tur

  Mag ik aub, uiteraard met goedkeuring van de wijze raad van “anti Schotte uitschotten” op KKC, democratisch, degene die IK wil aanhangen, mijn voorkeur geven boven waar jullie met z’n allen ons land mee hebben opgezadeld???
  Jullie hebben toch ook jullie eigen mening?
  Als jullie het bijvoorbeeld op jullie pad vinden om mede-KKC lezers die niet jullie mening delen, lafhartig te corrigeren op taalfouten, dan doen jullie dat toch? Heel opportunistisch medestanders die het wel met jullie eens zijn niet corrigeren, kan ook! Dat is democratie ten top!!!

 8. De Rechtsstaat: het probleem is juist dat bij een groot deel van de bevolking de naam Schotte geen weerzin opwekt.

  MAVO3 draaideur crimineel, verkeersmoordenaar.

  Het is toch te idioot voor worden dat van de eerste regering van het land Curacao inmiddels drie MFK ministers tot meerjarige celstraf veroordeeld zijn, waarvan er eentje nog de brutaliteit heeft om nog steeds in de Staten te zitten, waar ze zich ook nog een schandelijk misdragen heeft tegenover statenlid McWilliam?

  En inderdaad geen woord van afkeuring daarover van Pisas of dj Doran, die iedere maand zijn loonstrookje voor een 1 daagse werkweerk niet kan geloven.

  Rechtsstaat: wees blij dat er nog een groep is die zich boos maakt om Schotte en nog bozer over de oerdomme en/of criminele Curacaoenaars die nog steeds achter deze payaso aanlopen.

  Zelfs mafiameid Stella van Rijn schaamt zich nu voor hem, maar nog niet genoeg om de 20K per maand die ze inmiddels 10 jaar ontvangt door haar tong in de reet van Schotte te hebben gestoken op te geven.

 9. Drechi pa bosnan Tur

  @alle “anti Schotte uitschotten”…. 🙂
  Sit on it, and rotate!! Repeat!!!!! Endlessly!!!!! 🙂 🙂

 10. Hij mag zich 5 jaar nier verkiesbaar stellen of een politieke functie bekleden. Wel mag hij zich met de politiek bemoeien. Echter wel jammer dat er nog zo veel mensen zijn die naar zijn geblaat luistert

 11. Abraham Mossel

  Het mogen duidelijk zijn dat oplichter tuinkabouter Gerrit de Raaf bezig is om zijn achterban weer moed in te spreken en met leugens en bedrog zijn achterban doen laten merken dat hij met de aankomende verkiezingen weer vrij man is en kan doen wat hij wil “de baas spelen”, zoals belkaarten en flesjes rum gratis weg te geven om maar genoeg stemmen voor de MFK te krijgen. Dat BLO’er Pik P de slaaf van Gerrit de Raaf zich voor het karretje laat spannen wisten wij al, maar ik kan mij bijna niet indenken dat dit lullo verhaal van Gerrit de Raaf zelf komt. Eerder van Pik P zelf om indruk te maken en straks zelf de MFK over te nemen, omdat Gerrit de Raaf, a’ niet vervroegt vrij komt wegens het op jutten en op naaien van gevangenen en het gevangenis wezen, het ondermijnen van de gevangenis directie, door het afkeuren van maaltijden (eten), opstand veroorzaken tegen bezoek uur tijden en te lang de hele dag achter slot en grendel te moeten zitten ( hij graag de hele dag in het zwembad liggen) . Dus vervroegde vrijlating zit er niet in, het word gewoon 3 jaar “36 maanden zitten” zonder 1 derde “12 maanden” vervroegde in vrijheid stelling wegen’s wangedrag tegen het gevangenis personeel en directie, dus het is gewoon nog 27 maanden zitten voor Gerritje de Raaf, en als het effe tegen zit voor Gerritje als ( zijn vrienden ) hij de boete van 1,3 miljoen niet betaald hij er nog 3 jaar langer kan blijven zitten en gaat geen één derde vanaf dat word volle pond zitten, Pik begrijp je het?

 12. De Rechtsstaat

  Echt niet frappant bij het horen of lezen van bepaalde namen de libido bij menigeen op hol slaat.

 13. Crimineel schotte moet ook nog paar miljoen terug betalen om onder nog 3 extra jaren gevangenis uit te komen.

  Verder is nu bewezen via pisas dat dief Schotte alweer strafbaar is door zich bezig te houden met politiek.

 14. Merkwaardig GS is immers ook veroordeelt om zich 5 jaar niet met politiek te bemoeien of een politieke functie uit te oefenen, ergo hij houd zich niet aan z’n veroordeling met als gevolg geen vervroegde vrijlating.
  Of staat dit sujet boven de wet.

 15. Als p pis ‘n wet wil waar gedetineerden ‘n wipkamer kunnen hebben vooral natuurlijk voor g schtt en later voor vddijs en constantia moet hij niet te vaak op bezoek komen, zullen hem wegkijken.

 16. “Schotte belt regelmatig vanuit de gevangenis naar de partij waarbij alle Statenleden dan aanwezig zijn. Hij dient wetsvoorstellen in en bepaalt de koers van de partij.” ”
  Altijd gedacht dat veroordeelden in de bak geen telefoon mogen hebben. Of is er geen controle daarop voor Schotte?
  Het gebruik van de gevangenis telefoon is aan voorwaarden gebonden.
  Of kletst Pisas uit z’n nek!

 17. Je kan het je bijna niet voorstellen dat Curaçao na Myrna Godett een nog lichter begaafd persoon – in de vorm van deze fractie voorzitter – als president heeft gehad.

 18. Als die hufter vervroegd eruit zou mogen zou dat een grof svhandaal zijn.
  Laat hem verrekken in de cel.

 19. Trots op Curaçao

  Hij doet aan cardio….. bukt om zeepje op te pakken, zucht…. laat zeepje weer vallen.. bukt.. zucht…. 3000 calorieën verder… ga zo door!

 20. Henk, wat er nu weer in de amigoe staat van mfk is ook weer ‘n lachertje, nog nooit is iemand opgekomen voor gedetineerden, nu de raaf er zit , en vddijs en viswijf erin moeten, wel.

 21. Krijsende kabriet Pik Pisas, alias de lolo van Soto, voormalig kopieerapparaatbediende bij de politie van Bandabou neemt zoals verwacht met geen woord afstand van de misdaden van Schotte, sterker nog, laat zich nog steeds StellavanRijniaans door hem misbruiken.

  ‘De politieke partij is van hem’… echt, Pisas is nog dommer dan Ramsay Soemanta.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *