Hoyer2 | Verkoop Plaza Hotel op losse schroeven

Steven Martina in gesprek met Rick Hart

Verkoop Plaza Hotel op losse schroeven | Extra

De verkoop van het Plaza Hotel staat op losse schroeven. Volgens minister van Economische Ontwikkeling Steven Martina is het geld door de koper nog steeds niet overgemaakt.

Dat zei hij donderdag aan het eind van de middag. Donderdagmiddernacht liep de deadline voor de betaling door de Amerikaanse Allied United Financial Corporation, AUFC, af.

De bewindsman was op het moment van het interview nog optimistisch, maar intussen is nog steeds onduidelijk of de eerste 9 miljoen gulden van de in totaal 16,2 miljoen is betaald.

Als er niet betaald wordt, dan neemt Martina contact op met John Burcham, die namens AUFC, het bod uitbracht op de veilig van het Plaza Hotel. Indien betaling uitblijft, vervallen alle rechten van de AUFC op het hotel.

Bron: Radio Hoyer 2

8 Reacties op “Hoyer2 | Verkoop Plaza Hotel op losse schroeven

 1. Toch raar dat de eerste de beste voorbijganger op zijn woord wordt geloofd, zonder enige garantie van een bank.
  De premie voor het niet afnemen van een gekocht onroerend goed is dacht ik 10%
  Dat hoort dus in ieder geval te worden betaald, plus de gemaakte kosten van de veiling.

 2. het grote verschil tussen Curacao en Aruba is dat men daar altijd positief over vanalles praat wat met de toeristen te maken heeft-in tegenstelling tot de negatieve houding op Curacao-vandaar dat we ook slechts buitenlandse successen in het Hotelwezen kunnen verwachten-de lokalen doen liever niet teveel zwaar werk-de NEDERLANDERS hebben van de meeste krottewijken een touristiche atractie gemaakt-en de BLANKE antillianen van het hele dolfinarium gebeuren en omtrek-dus kleppen dicht loosers.

 3. Het zoveelste lijk in de kast van de Girobank fraudeurs Eric Garcia en Stefan Capella!

 4. Volgens mij was de veiling cash!!? Dus had Burcham direct een bankverklaruing moeten overhandigen waar die 9 miljoen in escrow zou zitten. Echt weer zo’n bobo Notaris

 5. @Tuna
  Dan gaat het “licht” Miles van de CHATA weer piepen.

 6. Men is tot de conclusie gekomen dat het veel goedkoper te verkrijgen was, en dat er veel te veel aan moet gebeuren wil men het ooit nog eens leefbaar zien te krijgen. Slopen en het fort in ere herstellen is een betere deal. Hotelcapaciteit te over op Curacao.

 7. Sate Batata

  ook

 8. Trots op Curacao

  En die van de veiling ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *