Hoyer2 | Voormalig MFK-er Dean Rozier: ‘Gerrit Schotte is ziek en heeft een aandoening’

Dean Rozier in gesprek met Rick Hart

Dean Rozier verliet de MFK waardoor regering Schotte viel

“Gerrit Schotte is ziek en heeft een bepaalde aandoening. Hij kan het dus niet helpen dat hij onwaarheden verkondigt en we moeten het hem niet kwalijk nemen.”

Dat zegt oud-MFK-lid Dean Rozier naar aanleiding van aantijgingen van MFK-leider Gerrit Schotte.

Volgens Rozier heeft hij geen verklaring afgelegd bij het Openbaar Ministerie of het RST. Schotte beweerde gisteren tijdens zijn laatste persconferentie voordat hij opgesloten wordt dat Rozier zijn verklaringen heeft gewijzigd.

Rozier heeft volgens Schotte na vier jaar beweert dat voormalig minister van Financiën George Jamaloodin ten overstaan van MFK-ers , Gilmar ‘Pik’ Pisas, Rudney Garmes en Schotte tegen Rozier gezegd zou hebben Helmin Wiels te willen laten vermoorden. Jamaloodin zit momenteel vast als één van de opdrachtgevers in de zaak Maximus.

Volgens Rozier klopt er niets van de beweringen van Schotte. Rozier is volgens eigen zeggen wel gebeld door het RST, maar heeft gezegd er niets te maken mee willen hebben.

Hij vertelt wat hij vindt van de beweringen van Schotte.

Tijd: 5.40

Bron: Radio Hoyer 2

9 Reacties op “Hoyer2 | Voormalig MFK-er Dean Rozier: ‘Gerrit Schotte is ziek en heeft een aandoening’

 1. Meestal verlaten de ratten als eersten het schip .
  En trouwens vrijwel iedereen is te koop , ook deze rat .

 2. @BuliBuli, Navraag bij collega’s dan zal er een ander beeld bestaan van Pik..

 3. De volgende vraag rijst; hoe kan je nou ”de beste rechercheur” van Curaçao zijn toentertijd, maar nu niet alle criminele praktijken binnen jou organisatie kunnen ontdekken?? Ik hoop echt niet dat deze beste man zijn voormalige functie krijgt na zijn politieke carrière…

 4. @Brian S, dan is niet alleen Schotte naar mijn mening medeplichtig, maar ook ”de beste rechercheur” ( zijn eigen woorden xD ) van Curaçao Gilmar ‘Pik’ Pisas en Rudney Garmes

 5. Laten we niet vergeten dat Schotte zelf hierover is begonnen, het zou best kunnen dat hij informatie voor strafvermindering wilt ruilen. Van een man die zelf zijn kinderen gebruikt om uit de gevangenis te blijven, kan je alles verwachten.

 6. Rozier heeft volgens Schotte na vier jaar beweert dat voormalig minister van Financiën George Jamaloodin ten overstaan van MFK-ers , Gilmar ‘Pik’ Pisas, Rudney Garmes en Schotte tegen Rozier gezegd zou hebben Helmin Wiels te willen laten vermoorden. Jamaloodin zit momenteel vast als één van de opdrachtgevers in de zaak Maximus.

  Dan zou Schotte dus medeplichtig zijn aan de moord!

 7. Het is bij insiders bekend dat Dean Rozier als dank voor het laten vallen van de MFK regering een flink stuk land op Bottelier gekregen heeft waarop hij nu illegaal aan het bouwen is.

  Maar de laffe autoriteiten (OM) en de nog laffere media durven daar geen woord aan te wijden. Of niet, Mike Willemse / AD?

  Dean Rozier is geen haar beter dan Gerrit Schotte en heeft zijn zakken gigantisch gevuld middels het laten vallen van de MFK regering.

 8. Gerrit Schotte is de Moordenaar!!

 9. ““Gerrit Schotte is ziek en heeft een bepaalde aandoening.” Helmin Wiels heeft ooit gezegd dat Dean Rozier een grotere sociopaat is dan Schotte. In dit geval is het dus de pot die de ketel verwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *