Hoyer2 | Walk for light

Rianne van Gestel in gesprek met Peter Eikelenboom

Rianne van Gestel

“Walk for Light” wordt een spectaculair evenement. Het wordt zaterdag gehouden is bedoeld om fondsen te werven voor de Hospice Arco Event. Deze organisatie vervult een nuttige functie in de gemeenschap, het begeleid mensen in de laatste fase van hun leven, iets dat niet gemakkelijk is.

Deels draait de hospice op zeer gemotiveerde vrijwilligers , maar voor een ander onmisbaar deel op professionals zoals verpleegkundigen.

Dat daarvoor geld nodig is moge duidelijk zijn. Met de Walk for Light willen de mensen achter de hospice de Curacaose gemeenschap iets geweldigs bieden voor de bijdrage van 20 gulden die ze doen, vandaar participatie van ondermeer Churandy Martina en Randel Corsen tijdens het programma, zegt Rianne van Gestel van de hospice.

Ze hoopt op zo’n duizend mensen die zaterdag naar het SDK zuillen komen. Het pakket met ondermeer een T-shirt is nog altijd verkrijgbaar. Van Gestel weet dat het niet gemakkelijk is om voor een hopice fondsen te werven. Mensen snappen het concept meestal pas goed op het moment dat ze zelf met iemand in hun familie- of kennissenkring worden geconfronteerd die erin wordt opgenomen.

TIJD: 3:20

Bron: Radio Hoyer 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *