HvN | Doel crowdfundingsactie voor ernstige zieke Earl ruim gehaald

Er was 20.000 euro nodig om Earl met een aparte medische vlucht naar het Caraïbische eiland te krijgen. Inmiddels is er al ruim 22.500 euro binnengekomen.

Het geld om de ernstige zieke Earl Francees uit Arnhem naar Bonaire te brengen is ruimschoots gehaald. Vrienden van de man waren een crowdfundingsactie begonnen om de man terug te brengen naar zijn geboorteland.

Al veertien jaar vecht Earl tegen het Guillian Barre Syndroom, een zeer zeldzame aandoening van het zenuwstelsel. Hij liep de ziekte op na het eten van een stuk kip. Voor behandeling werd hij toendertijd naar Nederland gehaald waar de zorg beter zou zijn en artsen hem beter konden behandelen. Er was een kans dat hij zou herstellen maar beter werd hij niet meer. Nu hij uitbehandeld is wil hij niets liever dan zijn geboorteland, en vooral zijn familie weer terug te zien.

De artsen in Nederland denken dat het lichaam van Earl het nog maar een paar weken tot maanden zal volhouden voordat hij komt te overlijden.

Er was 20.000 euro nodig om Earl met een aparte medische vlucht naar het Caraïbische eiland te krijgen. Inmiddels is er al ruim 22.500 euro binnengekomen.

Bovenstaande beelden zijn eerder uitgezonden door Hart van Nederland.

Bron: HartvanNederland

4 Reacties op “HvN | Doel crowdfundingsactie voor ernstige zieke Earl ruim gehaald

  1. Mooi Avram.

  2. Abraham Mossel

    vredelievende mede bewoners van curacim ik wens u namens Plasje de krokodileen een geweldig ongelukig jaar te gemoed, denk aan mij en niemand anders, OP naaier 1e klas zonder diploma, wat gij zaaid zal gijlebak ontmoeten , Hermam G, de duivel zal je halen, misbaksel, je zou re spect moeten hebben voor de joden en slaven die voor jou honde lul gestorven zijn , hond dat je er bent

  3. Misschien moet disaster Clapas het verhaal van deze Bonariaan goed lezen. De man is al zijn hele leven ernstig ziek.
    Blij dat ik in ieder geval zoveel menslievendheid in me heb en 100 euro heb overgemaakt.
    En jij Clapas, schaam je je bent nog erger dan de ergste asociaal.

  4. “Het geld om de ernstige zieke Earl Frances uit Arnhem naar Bonaire te brengen is ruimschoots gehaald.” Nou dit keer wel. Dit doet velen van ons denken natuurlijk, moeten wij niet gedurende ons werkende leven sparen voor noodgevallen? Wij kunnen niet altijd op de goedheid van anderen rekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *