HvN | Passagiers KLM-vlucht vast op Sint-Maarten

Passagiers KLM vast op Sint-Maarten

Passagiers van een KLM-vlucht zitten al twee dagen vast op Sint-Maarten. Vlucht KL789 zou op vrijdag via Curaçao naar Amsterdam vertrekken, maar het vliegtuig kampt met een defect onderdeel.

Een nieuw onderdeel is volgens een woordvoerster van KLM op dit moment onderweg naar het Antilliaanse eiland. De bedoeling is dat het zondag nog wordt vervangen, zodat het vliegtuig in de nacht van zondag op maandag alsnog kan vertrekken.

“Een vervelende situatie”, aldus de woordvoerster, die zegt dat de passagiers door KLM gedurende de vertraging in hotels zijn ondergebracht.

Bron: Hartvannederland.nl

2 Reacties op “HvN | Passagiers KLM-vlucht vast op Sint-Maarten

  1. Jurgen Lippinkhof nu bij de KLM werkzaam?

  2. M Sprengers Takkenberg

    Het is vervelend maar St Maarten is een geweldig eiland, jaren geleden begonnen wij al met 6 uur vertraging, en toen kregen we een ander vliegtuig we vlogen via St Maarten naar Curacao bij de landing zakte het vliegtuig door zn As of hoe dat ook heet, in iedergeval we konden niet verder omdat de volgende ochtend zou het vliegtuig gemaakt worden maar het personeel in vliegtuig mocht niet verder vliegen vanwege hun tijd die ze er op hadden zitten dus wij kregen ander personeel. Nadat het gemaakt was en nieuw personeel konden wij de vlucht voort zetten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *