Informatiebijeenkomst voor gepensioneerden

Hustisia Penshonado (HP)

Hustisia Penshonado (HP)


Willemstad – In verband met de geplande rechtszaak als protest tegen de Wet basisverzekering ziektekosten, zal voor gepensioneerden vooraf een informatiebijeenkomst worden georganiseerd. Dit heeft woordvoerder van de groep Hustitia Penshonado (HP), Omayra Leeflang laten weten.

 

 

Advertentie

HP heeft een rechtszaak tegen het Land Curaçao aangespannen als gevolg van de in hun ogen voor gepensioneerden ‘verwoestende gevolgen van de introductie en implementatie van de basisverzekering met draconische maatregelen’.
De rechtszaak zal op donderdag 3 april tijdens een openbare zitting worden behandeld. Om de gepensioneerden de meest recente informatie over de laatste ontwikkelingen te kunnen verstrekken en uitleg te geven over de procedure van de rechtszaak, heeft HP besloten in de ochtend voorafgaand aan de zitting een informatiebijeenkomst te organiseren.
Deze zal morgen plaatsvinden tussen 10.00 en 12.00 uur in het kantoor van de Algemene Bond van Overheidspersoneel (Abvo), Kaya Thomas Henriquez 21 te Brievengat.

Bron: Antilliaans Dagblad

Advertentie

back home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *