Ingezonden | 10 prioriteiten waar politici liefst over zwijgen

Ingezonden-brief

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Sharnon Isenia aan het woord

1. POLITICI VINDEN dat zij niet aan ideologie zijn gebonden, alleen de partij heeft een ideologie.

2. Lokale toevoer van water en elektriciteit is labiel. Aqualectra is bijna bankroet.

3. Na 10-10-’10 is er geen nieuwe munt geïntroduceerd. Een mogelijke introductie van de Amerikaanse Dollar in plaats van de Antilliaanse gulden leidt tot halvering van de koopkracht van de consument en tot verdubbeling van de kosten voor levensonderhoud.

4. Uitvoeren van ruimtevaartvluchten vanaf Hato zijn niet gestart. De implementatie van het Strategische Masterplan voor Toerisme werpt tot nu toe geen duurzame resultaten op voor het lokale toerisme. Dit is mede ingegeven door de flexibilisering van de Cubaanse economie. Er is sprake van een grotere toestroom van toeristen naar Cuba.

5. Er ligt geen rampenplan klaar voor een mogelijk faillissement van Insel Air.

6. Er is tot nu toe geen nieuwe overeenkomst met een operator om de werkzaamheden van de Isla Raffinaderij na 2019 te kunnen voortzetten.

7. Vanaf 2019 vervallen alle geldige overeenkomsten met andere landen in de offshore.

8. Vanaf 2019 begint de bevolking van Curaçao rente en aflossing te betalen over de overige 30 procent aan schulden, die niet onder de schuldsanering vallen.

9. HNO is een ‘witte olifant’.

10. Consensus Rijkswetten voor de uitvoering van de slotverklaring van 2010 zijn niet afgeschaft.

SHARNON ISENIA

Curaçao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *