Ingezonden | Afsluiting weg naar Pietermaai Parking

Ingezonden-brief

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Randy Neuman aan het woord

Randy Neuman-Pietermaai Parking-toestemming afsluiting weg DOW

De door projectontwikkelaar Randy Neuman van -Pietermaai Parking-verkregen toestemming afsluiting weg van het DOW

In de lokale media heb ik vernomen dat parlementariër Melvin ‘Mac’ Cijntje mijn naam heeft genoemd als doende dat ik de weg tussen Pietermaai Parking en Cinelandia zomaar in gebruik heb genomen, zonder enige toestemming.

Door deze documenten in uw krant te plaatsen, kan het publiek met eigen ogen zien dat noch ondergetekende noch Pietermaai Parking dit zonder enige vergunning heeft uitgevoerd en dat de geplaatste versperring in opdracht en met de goedkeuring van DOW is geschied (zie art.7).

Zonder deze opdracht en goedkeuring zouden wij deze in- en uitrit nooit zo hebben geplaatst.

Randy Neuman,
Curaçao

3 Reacties op “Ingezonden | Afsluiting weg naar Pietermaai Parking

  1. Cijntje (PS), hoe dom kan je toch zijn.

  2. Big Mac = Big Mouth!

  3. Laat Big Mac de porkeria in zijn partij (Fraudelyne Wiels, Kade Wilsoe) eens uitmesten in plaats van ondernemers lastig te vallen die in 1 dag meer voor het eiland doen dan de parasiet Big Mac in zijn hele leven gedaan heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *