Ingezonden | Airlift

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Josef Martina aan het woord.

Nog minder airlift kopt het Antilliaans Dagblad van 19 juli jl. Volgens CAP gaat het om 35.000 stoelen minder. Er is ‘weinig vraag naar tickets voor Curaçao’. Dan heb ik toch wel een aantal opmerkingen.

Ten eerste geeft elk groot bedrijf tijden van tevoren aan wat de plannen zijn, dan constateer ik dat er a) niet is opgelet en b) men zijn werk niet goed doet (overigens dat laatste komen we natuurlijk regelmatig tegen).

Dan de CTB; ik heb al tijden geleden geconstateerd dat daar niet de expertise zit die een toeristenland moet vertegenwoordigen. Er gaat al jaren gigantisch veel geld van de belastingbetaler die kant op en alle acties ten spijt is het een club gebleken die wel erg ver onder de maat presteert!

Dan de criminaliteit op het eiland die volstrekt uit de hand aan het lopen is. Overal kan men lezen wat er hier aan de hand is, je hoeft de krant er maar op na te slaan, dat schrikt toeristen ook af. Logisch eigenlijk. Je gaat op vakantie voor je plezier maar niet met de gedachte dat je misschien slachtoffer kunt worden. Zo’n 40+ inbraken per maand? Ik weet niet of men dit bij Justitie als normaal ziet. Maar ik zie van de zijde van Justitie geen enkel positief signaal komen, behalve als we mogen lezen dat de minister het onaanvaardbaar vindt.

Tja en wat gaat deze minister hieraan doen? Wat gaat deze regering doen aan de armoede die 32 procent van deze bevolking treft. Wat gaat deze regering doen aan kinderen die nog steeds zonder eten naar school gaan, steeds jonger gaan inbreken en vaak, zoals ik me heb laten vertellen, inbreken en een ijskast plunderen?

Shame on everyone of you!

Josef Martina,
Curaçao

4 Reacties op “Ingezonden | Airlift

 1. Knoek-koe

  Als de reisgrage ministers nu accuut stoppen met snoepreizen, lopen de airport tax inkomsten een gigantisch gevaar.

  Het snoepreizen is eigenlijk een verkapte vorm van airport subsidie en moet als een altruïstische daad gezien worden.

 2. Curacao revisited

  kan minister walle niet eens wat vaker gaan vliegen zodat de airport tax per klant omlaag kan gaan?

 3. Totdat men er daar achter komt dat 100 procent van 0 gewoon 0 is @Brian S

  Het motto, kostenbesparingen moet eens flink zijn intreden gaan doen aldaar!

 4. Minder reizigers. Minder inkomsten airporttax.. maar weer verhogen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *