Ingezonden | Alles gaat veranderen, beloofde Ruggenaath na de verkiezingswinst van PAR/MAN/PIN

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Margret Smeets aan het woord.

Reeds eerder heb ik in de Knipselkrant mijn onbegrip en ongenoegen geuit over het afvaardigen van delinquenten (Gerrit Schotte, Jacintha Constantia en Amerigo Thode) en verdachten (Elmer Wilsoe en Charles Cooper) naar bijeenkomsten van het Parlatino.

Dat nog afgezien van de vraag wat Curacao met haar megatekorten te zoeken heeft bij het Parlatino, een nietszeggende organisatie die door niemand serieus genomen wordt, behalve dan door snoepreizende politici. Ik zie Jacintha Constantia nog staan op het vliegveld van Panama na weer een Parlatino snoepreis, gelukkig had ze haar byside bij zich om al haar tassen van de Panamalls te dragen.

Met onze nieuwe regering dacht ik dat het afgelopen zou zijn met deze waanzin, zo was ons ook beloofd door kersverse premier ‘Kennedy’ Ruggenaath, dus wie schetst mijn verbazing toen ik vorige week foto’s zag van Jacintha Constantia op weer een Parlatino snoepreis, dit maal in Argentinie?!

Deze ‘dame’ was reeds veroordeeld voor meineed, en daar kwam vorig jaar nog een veroordeling bij voor mishandeling van een Statenlid en dit jaar een veroordeling voor grootschalige fraude in de beroemde mondkapjeszaak.

Je zou verwachten dat de zogenaamd integere partijen (MAN, PAR en PIN) in onze regering het bijzonder ongepast zouden vinden om ons eiland internationaal te laten vertegenwoordigen door een lopend strafblad en dat daarom tegen zouden houden, maar niets daarvan, niet eens een woord van afkeuring!

Things are gonna change, Ruggenaath? Ruggenaath is het grootste kiezersbedrog sinds Alex Rosaria.

Margret Smeets,
Curacao

6 Reacties op “Ingezonden | Alles gaat veranderen, beloofde Ruggenaath na de verkiezingswinst van PAR/MAN/PIN

 1. PAR/PIN/MAN doen niets anders dan MFK en PS. Wereldrecords reizen verbeteren en vriendjes op dure posities zetten.

 2. Hoop doet leven .
  Is dat het misschien .
  We blijven hopen en bidden op dit eiland met Gods wil .

 3. Vraag Suzy Romer eens waar haar schoothondje Alvin Daal alleen dit jaar overal op snoepreis heen is geweest.

 4. @mmmmmmmmm

  Leg mij eens uit wat het kabinet Ruggenaath dan anders doet ?
  Geen snoepreisjes meer ? Dan moet je toch even wat beter op gaan letten, want sommige politici zijn amper op het eiland, die zitten alleen maar in het vliegtuig naar verre bestemmingen.
  Beter financieel beleid ? Ook niet echt, de tekorten rijzen de pan uit
  Een economisch beleid dat is gebaseerd op een visie ? Heb het nog niet weten te ontdekken.
  Vooruitzien en anticiperen ? Ook niet echt, het lijkt alsof dit kabinet keer op keer wordt verrast door zaken die men al jaren geleden aan had kunnen zien komen.

  Feit is en blijft dat kabinet Ruggenaath geen steek beter is dan alles wat we hier voor hadden. Ook hier wordt volop gegraaid, baantjes weggegeven aan vrienden en kennissen, alleen stort de economie ook nog eens in elkaar.

  Dus mmmmmmmmmmmm, ik hoor graag wat dit kabinet goed heeft gedaan. Ik kan in ieder geval niets bedenken.

 5. Deze regering doet meer EERLIJK zijn best dan de vorige groepen die alles hebben verpest en leeggestolen.
  Hou eens op met alleen negativieteit–Rome was ook niet in een dag gebouwd en de Economische omstandigheden is ons gebied zijn nou ook weer niet de beste.
  Tevens is deze bevolking altijd maar klaar om kritiek te leveren ipv Positivisme.

 6. Ruggenaath veel beloven en weinig geven doet een gek in vreugde leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *