Ingezonden | Als de vos de passie preekt

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of bedreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Albert Comenencia aan het woord

… Al wekenlang doet een mijn kippen alvast naar het bekende partijleider verwoe- buitenland gestuurd. de pogingen om iedereen uit Je weet het maar nooit… te leggen op basis waarvan de verkiezingen geen door- gang moeten vinden.

Albert Comenencia,
Curacao

3 Reacties op “Ingezonden | Als de vos de passie preekt

  1. Google-mis-Translated tekst uit Mars of KKC heeft een foutje gemaakt (wat trouwens menselijk is).

  2. Abraham Mossel

    @ Ja dikke deur, hij zal wel bedoelen, ik maak mijn bezittingen nu het nog kan over naar het buitenland, zodat ik het straks niet kwijt ben aan die laaielichters van Gerrit de Raaf & zij maffia vrienden. die stelen in een jaar de staatskas tot aan de bodum leeg, zie nu wat er gebeurd in de staten 1 miljoen salaris verhoging voor 8 uur werken in de week. Mooier voorbeeld kan de LOSER de Raaf niet geven. ja de mondy bewoner wordt blij gemaakt met een tonnetje gratis water voor een maand, aangezien de dief dan alweer verdwenen is.

  3. dikke deur

    Beetje wartaal, lijkt me.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *