Blog Arthur Donker | APK zegt dat homoseksualiteit te genezen is???

Blog Arthur 'je blijft lachen op deze klip' Donker | Foto Persbureau Curacao

Blog Arthur ‘je blijft lachen op deze klip’ Donker | Foto Persbureau Curacao

Woensdag stond in het Antilliaans Dagblad een prachtig ingezonden stuk van Rob van Buiren (Ziek en Gezond) over de uitlatingen van de APK (Asosashon Pastornan Kristian) over de Gay Pride Parade van volgend jaar en alle politieke vragen daar om heen. Mevrouw Raveneau heeft vorige keer van alles gedaan om het te stoppen en heeft nou zwaar materiaal ingeschakeld om al dat homoseksueel gedoe te stoppen en nou heeft een groepje paranoïde, hypocriete, bijbelzwaaiers aangekondigd dat ze “sterk” geloven dat de Gay Pride Parade een voorwendsel is om homoseksualiteit te promoveren en om op die manier te proberen om het homohuwelijk te legaliseren.

Ze zijn ook ervan overtuigd dat homoseksualiteit te genezen is, nou weet ik niet of ze naar de “duivelse” televisie kijken, maar in Amerika is er zo’n beweging die beweert dat ze dat kunnen doen door de homo in elkaar te slaan totdat die “bekeert” is, alleen werkt dat net als de garantie hier in de Hindoe winkels, tot aan de deur, want dat gevoel sla je niet uit iemand! Ze zijn het of ze zijn het niet!

Maar een ding snap ik niet, dit zijn mensen die theologie gestudeerd hebben die beter moeten weten, die zulke domme uitlatingen doen terwijl ze horen te weten dat wij niet mogen discrimineren en de eerste wet van de mensen rechten zegt dat wij allemaal gelijk zijn ongeacht kleur, ras, geloof, of geaardheid. Maar dat geld schijnbaar voor hun niet want ze zijn gewend alles, ook de Bijbel. Dusdanig uit te leggen dat het in hun straatje past.

Zij zijn goed en homos en lesbiennes zijn “ziek”, hoe bekrompen kan je zijn?

Zulke uitlatingen zorgen ervoor dat er een nieuwe beweging in de States is begonnen, atheïsten die nou kerken hebben waar ze bij elkaar komen want zij geloven niet in die kampvuurverhalen meer en zijn op de realistische toer.

Grote billboards van atheïsten langs de weg, die alle onwaarheden, mythes, en bijgeloof wat in de Bijbel staat afmaakt.

Geen wonder dat ze als de dood zijn, want waar je vroeger mensen mee bang maakte en daarmee iedereen in bedwang kon houden en rijk kon worden daardoor, vliegt allemaal het raam uit want als je het tegenwoordig niet kan Google-en bestaat het gewoon niet.

En ze zien aankomen dat de nieuwe hightech generatie te nuchter is om in die kampvuurverhalen te geloven en leven voor vandaag en geven niets om het hiernamaals of de hel en de hemel of wat meneer pastoor te zeggen heeft want die zijn specialisten in urenlang preken en toch niks te zeggen.

Het leuke is dat elke keer weer als ik lees over pastoors die zich aan kinderen hebben vergrepen of met de collectebak naar de stripclub zijn gegaan, of dat ze opeens ontdekken dat ze homo zijn, jij niet hoort dat ze “genezen” zullen worden, die worden meestal elders geplaatst zodat ze net zo leuk kunnen door gaan.

Mensen durven steeds meer “uit de kast” te komen omdat wij steeds meer begrip en respect kunnen tonen omdat wij meer informatie krijgen over die “ziekte” van deze ongelovigen en niet kunnen begrijpen wat alle heisa er om heen goed voor is.

Vergeet niet de Gay Pride beweging is niet begonnen om het “Gay zijn” te vieren maar omdat de homos achtervolgd en gediscrimineerd werden en zij opkwamen voor hun rechten door zich te verenigen.

Wees blij dat er geen “straight” beweging moet komen omdat wij achtervolgd worden omdat wij moeten opkomen voor onze “straight” rechten.

Dus hou op met discrimineren, jullie willen ook niet gediscrimineerd worden, en als je toch de Bijbel wil aanhalen er staat in de Bijbel, “Heb je medemens lief!” Probeer dat maar eens voordat je iemand zijn geaardheid bekritiseerd en achtervolgt!

Ik blijf lachen op deze klip ze raken nu al in paniek en de parade is volgend jaar pas gepland!

Arthur Donker

Advertentie

To Top

Een Reactie op “Blog Arthur Donker | APK zegt dat homoseksualiteit te genezen is???

  1. Jarenlang werd homoseksualiteit in de medische wereld gezien als een ziekte. Het werd gezien als een seksuele afwijking.In de jaren ’50 werd homoseksueel gedrag officieel erkend als zijnde een psychiatrische ziekte. Door hevige protesten en ophef vanuit de Amerikaanse politiek in 1973 werd homoseksualiteit echter niet langer gezien als ziekte en sindsdien wordt homoseksualiteit binnen de psychiatrie genegeerd….Dus,door hevige protesten en ophef vanuit de Amerikaanse politiekdat is niet meer?…Maar,homoseksualiteit kan worden genezen.Tijdens het jaarcongres van de Amerikaanse Vereniging voor de Psychiatrie (APA), in New Orleans, meldde psychiater Robert Spitzer dat sommige homo’s er met veel inspanning in slagen weer heteroseksueel te worden.De algemene consensus is dat seksuele oriëntatie onveranderlijk is,’ citeerde de New York Times Spitzer, werkzaam aan Columbia University in New York. `Maar het blijkt dat sommige mensen hun voorkeur wel degelijk kunnen veranderen.’…In zijn onderzoek interviewde Spitzer, via telefoongesprekken van ongeveer drie kwartier, tweehonderd ‘voormalige’ homoseksuelen — 147 mannen en 53 vrouwen. Zij waren geselecteerd nadat zij hadden verklaard meer dan vijf jaar geleden hun voorkeur met succes te hebben afgezworen. Met vragenlijsten probeerde de psychiater te controleren of homo-erotische gedachten, gevoelens of fantasieën waren achtergebleven.Negentig procent van de proefpersonen meldde ‘geen of nauwelijks’ last meer te ondervinden van zulke gevoelens. Bijna twintig procent — vooral vrouwen — zei zelfs geen enkele aandrang of fantasie meer te kennen. Zestig procent had, volgens de definitie van Spitzer, een ‘goed functionerend’ hetero-leven: een vaste relatie, ten minste een 7 voor de emotionele band met de partner, ten minste maandelijks bevredigende seks en tijdens die seks ‘zelden of nooit’ homo-erotische bijgedachten. `Deze zelfrapportages lijken grotendeels valide te zijn en niet het product van overdrijving, hersenspoeling of wishful thinking,’ meende Spitzer……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *