Ingezonden | Baby Tutu is boos

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Albert Comenencia aan het woord.

De afgelopen weken hebben er voortdurend controles plaatsgevonden bij verschillende ondernemers. Het aantal overtredingen en aangetroffen illegalen was schrikbarend.

Ons aller Baby Tutu meende hier een stokje voor te steken door een grote mond op te zetten. Helaas kon ook hij de dans niet ontspringen.

Drechi…. pastechi!

Albert Comenencia,
Curaçao

5 Reacties op “Ingezonden | Baby Tutu is boos

 1. sorry lara maar je achterlijke opmerking dat je al 3 mensen met voedsel vergifteging kent spreekt van heel rare plaatsen waar deze lui zouden eten-want dat komt in de normale restaurants gewoon niet voor-je zwetst.
  De paar rote appels uitgezonderd-weten de restaurants echt wel waar ze de goede kwaliteit vandaan halen – en ik zit 40 jaar in het vak -en op Curacao is het beter gesteld dat vele andere hoog aangeschreven landen en steden op het wereld tournooi -dus even geen zogenaamd inteligente opmerkingen willen maken.

 2. Ik koop er nooit meer iets eetbaars

 3. iemand zich afgevraagd waar alle restaurants
  hun produkten vandaan halen?
  ik ken nu al 3 mensen met een voedselvergiftiging,

 4. Mijn honden zou ik ook nooit voedsel geven waar de houdbaarheidsdatum van is verstreken! DE beestjes zijn me daar te lief voor. Schande!

 5. Shonfefe

  Baby Tutu was blijkbaar vergeten dat je niet in de wind moet plassen.daarbij komt dat in zijn denkwijze de klanten blijkbaar gelijk staan aan zijn honden. Voorlopig zal Ik dus niet meer winkelen bij goisco.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *