Ingezonden | Begrotingstekort van ruim 140 miljoen

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we J. Pronk aan het woord.

De inkomsten voor de overheid over 2017 zijn veel lager, dan men had begroot. Onze minister-president Rhuggenaath heeft afgekondigd dat alle overbodige uitgaven zullen worden stop gezet.

Met grote verbazing zien wij op Scherpenheuvel dat er plotseling verkeersdrempels van asfalt worden aangelegd, op een weggetje waar het totaal overbodig is. De drempels die er al jaren liggen, voldoen uitstekend. Deze bestaande drempels worden nu een stuk breder gemaakt zodat de auto’s er nu met grote vaart overheen kunnen. En er komen nog extra drempels bij!

Bij navraag werd gezegd dat het in opdracht is van DOW. Is er misschien weer een vriendje die wat extra werk kan gebruiken? De overheid moet eens stoppen met geld verspillen en meer aandacht schenken aan de scholing van de jeugd. Gebruik daar het geld maar voor.

J. Pronk,
Curacao

3 Reacties op “Ingezonden | Begrotingstekort van ruim 140 miljoen

  1. Bij Scherpenheuvel is een voetbalveld, daar lopen kinderen.
    De oude “drempels” functioneerden niet, daar reed je gewoon tussendoor.
    Ook de heuveltjes bij Prowin waren zo klein dat je er vol vaart overheen kon rijden. Pronk zou blij moeten zijn dat er nu langzamer gereden wordt voor zijn showroom. Oh nee, wacht, Prowin is niet meer van Pronk….
    Je kan het bekijken zoals je wil. Vanuit het oogpunt van verkeersveiligheid zijn het prima drempels, ik rij er meermaals per dag over heen. Deze drempels zouden niet misstaan op andere wegen, ze functioneren uitstekend! Om deze drempels te relateren aan het begrotingstekort is zwaar, maar dan ook zwaar overdreven. Get a life….

  2. Inderdaad van de gekke daar nieuwe extra drempels te maken voor het naar verhouding weinige verkeer daar, terwijl er plaatsen zijn zoals de weg naar Bullenbaai waar als idioten 100km of meer gereden wordt en rustig ,zelfs dumptrucks, op kruispunten gaan inhalen. De bewoners langs deze weg veel last hebben van deze bravoure herry zonder uitlaten motoren en quads. Zo zou een drempel bij de Parallelweg , Kaya Andira, Kaya Cinderella en Michielsweg heel wat minder hinder en gevaren opleveren.

  3. @Pronk, zo is dat, chapeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *