Ingezonden | Bijzondere ansichtkaart

Ingezonden Brief

Ingezonden Brief

Bijzondere ansichtkaart.

====================
Op 7 juli 1983 ontvingen wij op ons adres Jasmijnstraat 6 te Maassluis een ansichtkaart uit Curacao met de volgende tekst:

“Beste mensen, we hopen na 10 jaar sat alles goed met jullie gaat, ik ben zelf getrouwd, ik heb 2 jongens, één van 8 en één van 2,5 jaar, hij groeit hard hoor, ik hoop dat wanneer jullie deze postkaart ontvangen dat alles goed gaat. Stuur me een postkaart terug, ajoo daag tot schrijfs, schrijf vlug terug”
De kaart was geadresseerd aan Carel van Leeuwen, Irène van Leeuwen van ‘t Hof en Imre. Vanaf 31 mei 1968 t/m 1971 hebben wij op de Vaillantlaan/hoek Hobbemastraat in Den Haag boven de feestartikelenzaak het Masker gewoond, Daarna zijn we naar Maassluis verhuisd en aldaar is onze dochter Ilka-Renske geboren, waarvan de afzender waarschijnlijk niet op de hoogte is geweest. Het is jammer dat op de kaart geen afzender vermeld is en wij derhalve niet hebben kunnen terug schrijven. De kaart hebben wij altijd nog bewaard met de onbeantwoorde vraag “WIE HEEFT DEZE KAART VERSTUURD?????”
Tot aan mijn trouwen heb ik 23 jaar in de Grotevisserijstraat te Rotterdam gewoond. Thans wonen wij in de Richard Hollaan 65 te Maassluis.
Ik hoop, dat wij via deze weg alsnog de afzender te horen krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *