Ingezonden | Brieven aan Den Haag

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of bedreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Hendrik Schotte aan het woord.

DEN HAAG brief nr. 1

PAR is steeds erger aan het worden en zelfs tot wreedheid toe. En dat wordt aangemoedigd door jullie.

Jullie lullen over Maffia in de politiek van Curaçao, maar die zijn in de rechtse partijen te vinden, die door jullie gefinancierd worden uit drugs opbrengsten.

DEN HAAG brief nr. 2

Jullie spelen een spel van bedrog op internationaal niveau en nationaal niveau.
Jullie als eerwaardige Farizeeërs betichtigen de linkse politieke partijen van alles en nog wat en financieren ondertussen de rechtse politieke partijen PAR en MAN om het rekolonisatieproces te bespoedigen. De staatskas wordt dadelijk geheel leeggeplunderd en de goeverneur en het Openbaar Ministerie spelen daartoe struisvogelpolitiek.

Jullie hebben lang vóór 2010 de eilanden uitgespeeld tegen elkaar opdat de Nederlandse Antillen uit elkaar zou vallen en Fase 2 was om de BES eilanden op te slokken en Fase 3 is sinds 2012 langzaam maar zeker in werking gesteld: dictatuur via de kolonialistisch georienteerde regels in het Statuut.

Hendrik Schotte,
Curacao

20 Reacties op “Ingezonden | Brieven aan Den Haag

 1. 😂

 2. Inderdaad, Hete Hendrik heeft op hoog bejaarde leeftijd nog meet bysides dan Geile Gerrit.

  De randdebiel wordt dan ook dagelijks gezien bij botica Santa Rosa met dozen Viagra.

 3. @ Mossel: De Vergenoeging hier op Curacao is ouder dan jij, Hendrik en ik bij elkaar.

  Hendrik kan die loge hier nooit opgericht hebben.

 4. Henrik, Hendrik, toch hoe diep kan je zakken. Ik weet dat de druiven zuur zijn maar hou je absurde gekrakeel toch voor je of bespreek dat binnen je eigen klup, de vrijmetselaars. Je begint zo langzamerhand de last of the Mohicans te worden.
  En last but not least misschien moet je op je ouwe dag niet elke week met een andere Truus aan je arm lopen. Dan weet je vast wel wat ik bedoel. Je bent een voorbeeld voor je zoon geweest.
  Ga je diep schamen daarvoor.

 5. Pfffffffffff

  Een vrijmetselaar met zo’n belachelijke, onnozele brief.
  Hoe diep ben je dan gezonken. Wat een niveau.
  Beste Hendikje, gauw terug onder die steen van je. Wat een gedrocht deze man.

 6. Het grappige is dat iedereen soms medelijden heeft met Hendrik, vader van de grootste crimineel van het eiland, en hem dan weer smakelijk uitlacht als hij met zijn auto uit bouwjaar 1980 (zoon Gerrit had wel geld voor een Rolex van 40,000 dollar…) vol met MFK vlaggen met 30 km/u over de Santa Rosaweg tuft…

 7. caribbeancynic

  Wat een prachtige, doorwrochte en diepgaande analyse hebben we hier. En nog wel van een intellectueel als Hendrik Schotte. Petje af, meer van dit soort brieven, misschien dat enkele bewoners van Bon Futuro ook een waardevolle bijdrage kunnen leveren.

 8. Het lijkt me tijd dat de heer H Schotte onder curatele wordt gezet en naar een opvang tehuis gestuurd daar hij ze nu kwijt is!

 9. Freedomwriter

  @ Sander. Dit klopt als een bus. De waarheid is dat uiteindelijk Hendrik, door zijn ondeugelijke opvoeding, hij verantwoordelijk is voor het ellende dat Curacao nou moet meemaken.

 10. Een appel valt niet ver van de boom.

 11. je zoontje is een crimineel en dat was hij al toen hij nog kind was.
  jij hebt hem opgevoed, dus jij bent hier schuldig aan.
  je lieve zoontje gaat straks naar de gevangenis.
  jij bent daar schuldig aan.
  je lieve zoontje zoekt zijn vrouwen in de rijke maffia families op het eiland.
  niet uit liefde, maar uit geldzucht.
  jij bent schuldig aan zijn hebzuchtige karakter.
  jij hebt je kind de verkeerde opvoeding gegeven.
  je weet donders goed dat je lieve zoontje niet deugd, maar je blijft hem verdedigen.
  je hebt een ding vergeten tijdens je opvoeding:
  namelijk zachte heelmeesters maken stinkende wonden.
  jouw zoontje is een stinkend ettergezwel geworden…

 12. Abraham Mossel

  Wat kan je eigenlijk meer verwachten van een van de oprichters van de vrijmetselarij club, op Curacrim, het oprichten van ongezonde verenigingen zit de Familie S in het bloed.

 13. Hendrik had zijn kwakje beter op de kachel kunnen spuiten dan was het met een sisser afgelopen. Deze man heeft Curaçao een hoop ellende bezorgd door zo”n klootzak van een zoon op de wereld te zetten.

 14. Hendrik Schotte is typisch iemand die het verboden had moeten worden om vader te worden vanwege een compleet gebrek aan opvoedkundige kwaliteiten.

  En het ergste is dat we deze eikel tientallen jaren voor de klas hebben laten staan!

  Hendrik kan het waarschijnlijk goed vinden met Amerigo Thode (een andere strafbladbezitter van de mafiaclub MFK die zijn zoon tot drugsdealer heeft opgevoed) en met Melvin Cijntje (die zei niets af te weten van de drugshandel van zijn zoon terwijl die als werkloze in een peperduur huis woonde en de duurste auto’s reed).

 15. Ja Gerrit is nou eenmaal een papa”s kindje en heeft huilie huilie gedasn.
  Er is in het verleden veel fout gegaan in de politieke partijen , ook PAR laten we hopen en dat ziet er wel nasr uit dat het nu allemaal beter gaat en echt goed willen tegeten we moeten verder.

  En laat gekke Hendrik nu niet doen off Geritje zo’n lieve jongen is.

  Hoe moet dat in de nor sttaks,eat zullen ze elkaar missen.😅

 16. Hahahahaha, wat een prachtige ingezonden brief vol onzin. Schitterend!

 17. Het staat iedereen vrij een mening te hebben, al is die nog zo abject.
  Naming,blaming, shaming and framing van Nederland als koloniserende plunderaar.
  De meeste inwoners van Curacao weten wel beter.
  Ze zijn nog steeds aan het puinruimen na twee jaar Schotte bewind.
  Hopelijk maakt de beroepsrechter korte metten met Zoete Lieve Gerritje.

 18. Mijn vraag was eigenlijk wie dit gestoorde figuur was die dit had geschreven maar ik heb het al gelezen. Inderdaad wat een gestoorde mafkees.

 19. Hendrik Schotte, producent van het zaad van het kwaad en vader van de grootste crimineel uit de politieke geschiedenis van ons koninkrijk, ga jij je eindelijk eens diep schamen over het gedrocht van een mens dat jij op de wereld hebt gezet.

  Als jij in plaats van de wip die ons gekke Gerrit opleverde 2 gulden had uitgegeven voor een condoom of 20 gulden voor een bezoek aan Campo had ons eiland er een stuk beter voorgestaan.

  Mafkees.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *