Ingezonden | Compliance (2)

Ingezonden-brief

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Ace Suares aan het woord

Na tussenkomst van een vriend die het ingezonden stuk over Banco di Caribe gelezen had, benaderde de bank mij voor een gesprek.
In dat gesprek heb ik uit kunnen leggen wat mijn frustraties en irritaties zijn, en de bank legde uit dat men vaak gedwongen wordt bepaalde procedures toe te passen in verband met compliance.

De bank stelt feedback op prijs; en ik zal dan ook zeker mijn ervaringen blijven delen, misschien niet via een ingezonden stuk, maar direct met de verantwoordelijke persoon. De bankrekening voor de Stichting is inmiddels geopend. Achteraf bleek dat adresverificatie ook mogelijk was met een rijbewijs, dat ik natuurlijk altijd bij me heb.

Bando di Caribe, bedankt voor een uiteindelijk positieve ervaring!

Ace Suares

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *