Ingezonden | Cooper versus Spong (6)

Ingezonden Brief

Ingezonden Brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten.

De redactie van de Knipselkrant Curaçao is niet verantwoordelijk voor de inhoud.
Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Stephen Walroud aan het woord

MET DE smerige uitspraak (een kneep van God) van parlementariër Charles Cooper trapt hij niet alleen op de ziel van Rob Spong, maar ook op de ziel van zijn vrouw Smyrna Spong-Martinus, op de ziel van de vermoorde Viveca Spong en op de ziel van het ongeboren kind dat Viveca acht maanden in haar buik droeg en dat samen met Viveca werd begraven.

En aangezien heel Curaçao meeleefde met de tragische dood van Viveca en haar ongeboren kind en heel Curaçao de pijn voelde en deelde van Rob en Smyrna, die op deze vreselijke manier niet alleen hun enig kind, enig kleinkind, maar ook de kans op enig ander kleinkind definitief verloren, heeft Cooper getrapt op de ziel van dit hele volk.

Er zijn geen woorden om uit te drukken hoe pijnlijk dit is. Er zijn geen woorden om uit te drukken hoe laag bij de grond deze actie van volksvertegenwoordiger Cooper is. Ik heb pijn en als Curaçaoënaar schaam ik me diep. Ik schaam me voor ons parlement en het niveau waar we naar toe zijn gezakt. Dit kan niet langer zo doorgaan!

Het zou Charles Cooper sieren als hij aan dit volk zijn excuses aanbiedt. Het zou hem daarna sieren als hij de eer aan zichzelf houdt en aftreedt als volksvertegenwoordiger, want ik weet zeker dat ook de leiding van zijn partij MAN dit soort gedrag niet tolereert.

Moge God hem daarna vergeven en behoeden, want ook Cooper is vader.

STEPHEN WALROUD
Curaçao

4 Reacties op “Ingezonden | Cooper versus Spong (6)

 1. Deze vent zou door de Partij zelf meteen gerojeerd moeten worden,maar je merkt meteen dat die Partij geen ruggegraad heeft en hetzelfde denkt-anders was dat ook door het bestuur meteen gedaan-Waar is de Don Martina die de Man altijd respect heeft doen afdwingen door zijn integere manier van Politiek bedrijven-zo’n Politicus kom je Zeer Zelden tegen-Cooper hoort bij de beerput brigade.

 2. Evenmin als aan Zwarte Piet moet aan de heer Cooper aandacht worden geschonken.

 3. Excuses aanbieden? Dat is te gemakkelijk. Eerst iemand op zijn hart trappen de grond inboren en daarna zeggen ik bedoelde het niet zo.
  Ik ben een vergevensgezind mens,m aar dit accepteerde ik niet.
  Wir haben es nicht gewusst is al lang niet meer.

 4. ik hoop dat Cooper snel gaat beseffen, hoe walgelijk hij is geweest met zijn
  schrijven.
  en eigenlijk ook eens gaat beseffen hoe walgelijk hij uberhaupt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *