Ingezonden | Curaçaose regering ‘sponsort’ kindermisbruik

Ingezonden Brief

Ingezonden Brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten.

De redactie van de Knipselkrant Curaçao is niet verantwoordelijk voor de inhoud.
Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we John Baselmans aan het woord

Heer Rosaria heeft afgelopen maandag vragen gesteld in de lokale politiek. De meest opvallende uitspraak is:

“Tegelijkertijd roept deze zaak vragen op ten aanzien van de manier waarop de Katholieke kerk omgaat met haar ‘personeel’ en aangezien deze geestelijken nog altijd van de overheid van Curaçao een salaris ontvangen en daarmee eigenlijk ambtenaren zijn….”.

Ik kan me nog herinneren dat ik jaren geleden (2010) in de pers de mensen waarschuwde dat er geld betaald werd/wordt door de overheid aan Bisdom Willemstad. Dit werd toen door zowel het Bisdom als de toenmalige politiek sterk ontkend!

Nu zien we dat volgens de vragen van heer Rosaria weldegelijk belasting geld gaat naar de Rooms Katholieke kerk! Dit is frappant dat anno 2015 de Curaçaose staat nog steeds geld geeft aan een kerk. Ons belastinggeld!

Nu worden vele zaken duidelijk en is zeer interessant want op deze manier zijn het allemaal ambtenaren (zoals heer Rosaria ook aangaf) waarvan diverse (geestelijken) zich schuldig maken aan kinderverkrachting. LET WEL: Wij burgers geven deze mensen geld om onze kinderen te verkrachten!

Wat gaat de regering hier aan doen? Gezien deze “ambtenaren” op de loonstrook van de overheid staan, zullen ze allemaal teruggehaald en veroordeeld moeten worden volgens onze wetten.

Ook de personen die deze zaken afgeschermd hebben nu en in het verleden, moeten ook vervolgd worden. Inclusief het gehele justitiële apparaat die aangiftes lieten verdwijnen (gezien de uitspraak van de woordvoerder). Een ambtenaar in functie (betaald door de overheid) mag zich zeker niet vergrijpen aan minderjarigen!

Interessant zou zijn om een rechtszaak te beginnen tegen de Curaçaose overheid in verband met medeplichtigheid, het verduisteren van aangiftes, kindermisbruik en het financieren van deze zware handelingen tegen onze kinderen.

Verder wil het zeggen dat alle misbruikte personen een proces kunnen beginnen tegen de Curaçaose overheid. Uiteindelijk hebben deze vroegere en huidige regeerders ingestemd (door medeweten en betalen) voor deze handelingen van hun ambtenaren. Dit alles gaat een grote staart krijgen.
John H. Baselmans-Oracle
Dokterstuin 237
Tel 864-3595

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *