Ingezonden | Dank dr. Misset

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we M.H. Eustatia-Erasmus aan het woord.

Ondergetekende is dr. Misset en zijn team heel dankbaar voor de getoonde kundigheid tijdens een acute blindedarmoperatie die zij een half jaar geleden heeft ondergaan. Het enige dat nog aan de succesvolle operatie herinnert, zijn drie minuscule, praktisch onzichtbare littekens.

M.H. Eustatia-Erasmus,
Curaçao

8 Reacties op “Ingezonden | Dank dr. Misset

 1. @Kasteel,
  Wanneer gaan jij en Huurman eens begrijpen dat SEHos, als werkgever, zelfstandig bevoegd is in kwesties van ‘personeel’. Terecht dat SEHos nu ook een ‘eigen’ onderzoek uitvoert (rijkelijk laat, maar dat terzijde).

 2. Karel Kasteel

  Een onafhankelijk orgaan heeft onderzoek gedaan naar deze chirurg en niets belastends gevonden. Nu moet iedereen ook weer overgaan tot de orde van de dag! Ongelofelijk sommige lui hier op Curacao zijn echt een stel kleuters en blijven maar doordrammen dat barbertje moet hangen. Ben nu eindelijk eens blij dat jullie chirurgen hebben met de juiste papieren, of het nu een Makamba is of niet!!

 3. Hoe vaak lees je niet in de krant of op tv in bijvoorbeeld Nederland dat, een chirurg bijvoorbeeld een verkeerd been heeft geamputeerd of vergeten is een instrument uit de wond weg te halen en de wond heeft dichtgenaaid.
  Conflicten in de operatie kamer in grote ziekenhuizen tussen ok personeel en chirurgen of conflicten tussen chirurgen onderling. Onderzoek door ziekenhuis cq inspectie. Vaak is een standaard reactie van een woordvoerder: Wij herkennen ons niet in de bestaande situatie en indien blijkt dat er misstanden zijn, zullen wij passende maatregelen nemen. Chirurgen worden even met verlof gestuurd, afkoelings periode/ overplaatsing. Patient weer de dupe.
  Is al decennia lang zo en er wordt geen moer aangedaan.

 4. Tja, TouTube schrijft drie voor. Een tweede voor de onervaren en drie voor de prutsers.

 5. Abraham Mossel

  Bij mij 48 jaar geleden ook een acute blinde voetzoeker weg gehaald, heel klein sneedje 2 cm, mevrouw mag blij wezen dat Mits niet is uit gegleden met zijn scalpje, zou zo maar zijn geweest dat de bewuste snee tikke groter was geworden?.

 6. Mits je er op tijd bij bent dan is een blindedarm operatie de meest gemakkelijke alhoewel elke operatie een risico mee kan brengen.
  Ik weet niet waar mevr Eustatia mee bezig is, maar de ‘3 kleine sneetjes’ vond ik wel erg apart🙃

 7. En velen op Curaçao zijn dankbaar dat Misset nu langdurig met vakantie is terwijl SEHos, onafhankelijk van de Inspectie, onderzoek doet naar Misset. SEHos had dit natuurlijk allang moeten doen en de kwestie niet eerst moeten laten escaleren waarbij het geheel in de publiciteit werd gebracht en de Inspectie zich ook mee ging bemoeien.

 8. Als ik lees, “Ondergetekende is dr. Misset en zijn team heel dankbaar voor de getoonde kundigheid ” wordt ik juist bang. Het lijkt een uitzonderingsgeval dat een chirurg kundigheid toont.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *