Ingezonden | De fabels van SDKK directeur Floran

SDKK Gevangenis Bewijzen Onveiligheid Brandslangen en Nooddeuren by Black Lion

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we John H. Baselmans aan het woord

De fabeltjes die de wereld ingestuurd worden door heer Floran.

Via de pers op 24 mei, mochten we lezen dat Movimentu Kontra Korupshon fabeltjes verspreid. Dat wordt namelijk beweerd door de directeur heer Floran. We weten dat deze beste man zwaar onder politieke druk staat vanuit de minister van Justitie heer Navarro maar ook vanuit politiek Nederland en dat er een ontkenning moest komen om zo politiek den Haag rustig te houden. Erg is dat bepaalde pers hier aan mee doet door deze leugens te publiceren zonder na te trekken. Laten we hopen dat ze zo mans zijn dat ze ook de bewijzen gaan publiceren.

Daar de aangiftes naar het rijk der fabelen wordt gestuurd door enkele personen willen wij als MKK hierbij de brandbrief / rapportage / aangifte publiceren van het bedrijf en mensen die verantwoordelijk zijn voor de brandveiligheid van deze gevangenis. Deze rapportage is door 3 klokkenluiders namens vele bezorgde bewaarders binnengekomen. Om NIET het bedrijf en diverse mensen publiekelijk in discredit te brengen zijn de namen verwijderd in deze brandbrief / rapportage / aangifte.

Ook u heer Floran heeft deze briefings ontvangen van onder andere uw eigen hoofd Facilitaire dienst en u weet weldegelijk wat er mis is in uw gevangenis waar wel u verantwoordelijk voor bent.

Heel erg is dat er gelogen moet worden voor eigen bestwil en politieke beweegredenen. Dat terwijl de veiligheid van medeburgers, wat gevangenen ook zijn, onnodig in gevaar wordt gebracht. Zeker nadat, naar verluidt, ondertussen 3 branden in deze gevangenis zijn geweest. Dat alles puur voor politiek gewin en het beschermen van wat werkelijk fout is in onze maatschappij.

Movimentu Kontra Korupshon
John H Baselmans-Oracle
Dokterstuin 237
Tel 864-3595

4 Reacties op “Ingezonden | De fabels van SDKK directeur Floran

 1. Abraham Mossel

  Het zal mij benieuwn hoe het regime zich opsteld tegen Gerrit de Raaf en zijn r*tadvocaad marioneten,als hij zijn 4 jaar ( straf hoger beroep) moet uit zitten en de hele dag loopt te zeiken wat wel en niet goed is in dat hok.

 2. De huidige situatie is win win:
  (1) de gevangenen kunnen niet uitbreken door de nooduitgang
  (2) de gevangenen zullen wel oppassen geen vuur te veroorzaken

  Dus gewoon laten zo.

 3. caribbeancynic

  Nee Wilbert, John heeft voor de verandering gelijk. Als het rapport klopt is de situatie levensgevaarlijk. De gevangenen hebben gevangenisstraf, geen doodstraf.

 4. John, please, als er geen beschaafde burgers meer zijn om je druk over te maken begin dan pas met de gevangenen.

  Laten we ons eerst richten op het vuil buiten de afvalbak in plaats van op het vuil in de afvalbak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *