Ingezonden | De grootste illusie

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of bedreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we John H Baselmans aan het woord

“De regering is in handen van het volk”.
De leuze die we nu overal horen en zien. Er worden zelfs besluiten genomen tegen alle wetten en regels in! Dat, om het volk om te kopen en te doen laten geloven dat zij (weer) de macht in hadden hebben! “Weer” staat tussenhaakjes omdat nog nooit in de geschiedenis het volk het voor het zeggen had. Het volk is altijd politiek slaaf geweest en dat zal ook niet veranderen zolang we gekoppeld zijn aan deze manier van politiek voeren.

Het is erg triest dat mensen met ogen open en met, waarvan men aan mag nemen, een gezond verstand geloven dat het tij gekeerd is. Klopt, er is wat gekeerd en dat is de machtsovername door de Zuid Amerikaanse maffia van de Italiaanse maffia!

Door met drugsgelden te smijten en door veel zwart geld onder de mensen te brengen, zal alles ontwrichten. Iets wat we nu al zien aan hoe de mensen zich gedragen en hoe de economie aan het lopen is. Bedrijven worden gesloten die totaal leeggezogen zijn en de jeugd denkt alleen maar aan drugs en het grote geld.

Vergeet het, de leiding van een land zal nooit in handen komen van het volk, het volk laat zich bedriegen, belazeren en misbruiken en dat via omkopen en vele leugens en beloftes via deze politieke (maffia)mensen.

John H Baselmans

864-3595

Een Reactie op “Ingezonden | De grootste illusie

  1. ” … Het is erg triest dat mensen met ogen open en met, waarvan men aan mag nemen, een gezond verstand geloven dat het tij gekeerd is.”

    Deze mensen geloven helemaal niet in een verandering. Ze spelen gewoon hun rol in het spel omdat dit allemaal in hun financieele voordeel is. Dit zijn mensen die in vrede leven met criminelen zonder zich verantwoordelijk te voelen voor de consequenties in het algemeen. Machtszucht en eerzucht overheersen elkaar niet, integendeel, beide maken het mogelijk voor dit soort individuen zich eilandjes te voelen, los van het geheel.

    “Door met drugsgelden te smijten en door veel zwart geld onder de mensen te brengen, zal alles ontwrichten.”

    Tja, dat is ons hedendaagse realiteit. Mensen graaien blindelings naar kunstmest en zelfvernietiging. En als dat gedeelte van het volk hebzuchtig genoeg is het kwade d’r van niet te zien …..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *