Blog Arthur Donker | De “Heksenjacht” van Gerrit

Arthur Donker | Foto Persbureau Curacao

Blog Arthur ‘je blijft lachen op deze klip’ Donker | Foto Persbureau Curacao

Vandaag kwam Gerrit Schotte uit de rechtszaal waar de regiezitting had plaatsgevonden en moest hij natuurlijk zijn gal spugen, want meneer probeert nog steeds zijn onschuld te bewijzen terwijl er elke dag steeds meer vraagstukken en raadsels bij komen op de lijst van twee A-4’s wat ik heb alléén maar over zijn criminele carrière.

Natuurlijk moet hij de aandacht van de klachten proberen weg te halen en wie anders de schuld geven (behalve hijzelf) dan de “Makambas” natuurlijk, want dat gaat altijd als warme broodjes in bij de domme mensen die nog in hem geloven en vooral na een enquête wat iemand gehouden heeft wat nu toont dat zijn partij hard achteruit is gegaan. Daar hoefden ze geen enquête voor te houden, dat kon ik ze al vertellen toen hij gearresteerd werd en samen met zijn liefje Cecily de bak in ging.

gerrit-schotte-cicely-van-der-dijs-babel-witwassen-omkoping-2

De “Heksenjacht” van Gerrit

Dus laten we het een “heksenjacht” van die Nederlanders noemen die hier de boel weer willen kolonialiseren (alsof ze daar zin in hebben, ze zijn ons liever kwijt dan rijk).

Dus meneer is naar de partijradio gegaan en heeft samen met “brodder” Amparo en de rebellenclub van Peterson en alles en iedereen en vooral de O.M. door het slijk gehaald, zo erg zelfs, dat ze bij het radiostation de knop uit hebben gezet omdat het niveau veel te wensen over liet en dat zegt veel voor dat station want over het algemeen is hun niveau niet bepaald “kindvriendelijk” op z’n zachts gezegd.

arthur Donker | Foto Persbureau Curacao

Arthur Donker | Foto Persbureau Curacao

Maar het leuke is dat er niet wordt gesproken over de “Jammers” die bij Gerrit thuis zijn gevonden (dat zijn verboden stoorzenders) er wordt ook niet gesproken over het “verdwenen” diplomatisch paspoort, over de illegale loterijen van auto’s waarvan iedereen wist dat niemand die zou kunnen winnen die op mysterieuze wijze door een familielid van Jamaloodin is “gewonnen” omdat het al twee keer verloot was en geen winnaars waren (natuurlijk niet).

We praten helemaal niet over de beroemde bedragen die door meneer Corallo overgemaakt waren op de rekening van “dushi” in Miami.

Alsof dat niet genoeg is, is hij de laatste dagen weer in opspraak en staan de kranten weer bol van verdenkingen en die te maken hebben met illegaliteit van een familielid van hem.

Volgens mij heeft hij de enige appelboom op Curaçao, want die appel is niet ver van de boom gevallen zo te zien.

Dus meneer is een beetje stressig want de verkiezingen komen eraan en mocht het fout gaan met die rechtszaken kan hij fluiten naar zijn “Reforma” en is ook zijn politieke carrière finito!

De partij financieërders zien dat ook aankomen en gaan écht niet hun zuurverdiende Euro’s op een dood paard wedden en zullen een ander stromanneke moeten gaan zoeken die in de toekomst wél hun “return on investment” kan garanderen, want alle hoop die ze hadden voor Gerrit viel in het water toen de regering viel en meneer zich woedend had gebarricadeerd in Fort Amsterdam.

Mensen realiseren zich nu dat het meest gevaarlijke wat je kunt doen is een verdrinkend persoon proberen te helpen want de kans is groot dat hij jou ook mee naar beneden trekt, dus iedereen trekt zich terug en wenst hem een goede reis en een “Goede Toekomst” of zoals ze hier zeggen: “Bon Futuro.”

Dat deze man nog denkt dat er mensen zijn die nog in hem geloven is wonder, misschien denkt hij als Lazarus van de dood kan opstaan, kan ik het ook!

Ik blijf lachen op deze klip want de “Makambas” hebben het weer gedaan ikke niet!

Arthur Donker

5 Reacties op “Blog Arthur Donker | De “Heksenjacht” van Gerrit

 1. Criminelen bidden om hun zaak behandeld te krijgen door Irma Lips. Die ziet nog geen misdaad als die voor haar ogen begaan wordt.

  Het feit alleen al dat het ultieme lichtgewicht van de rechtspraak, bijgenaamd nitwit Irma, op een zware zaak als deze is gezet doet denken aan corruptie.

  Ze is het lieverdje van de advocatuur, want al haar zaken eindigen in vrijspraak. Met als trieste dieptepunt die van drievoudig moordenaar Nelson dos Santos.

 2. Niet te sombertjes. Een klein beetje vertrouwen mogen we toch wel in een rechtsstaat hebbn.

 3. helemaal met Marian eens.
  het proces, mag wat mij betreft meteen stoppen.
  deze rechter is niet in staat om eerlijk te oordelen.
  het kost een hoop geld en de raaf wordt toch weer vrij gelaten.
  dus totaal nutteloos…

 4. Neem maar aan dat @Marian de bibs van Irma goed kent.

 5. Arthur heeft volledig gelijk, maar gaat er wel aan voorbij dat de rechter in deze zaak Irma Lips is.

  De vonnissen van Irma Lips? Die komen uit haar bips.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *