Ingezonden | De kluts kwijt…

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Albert Comenencia aan het woord.

Deze dagen we helaas in de ban van een stelletje raddraaiers dat koste wat het kost probeert onnodige onrust en paniek te zaaien. Een kleine groep vakbondsleiders en leden heeft het weer nodig gevonden om van zich te laten horcn.

Dat ze volkomen de kluts kwijt zijn, is te merken tijdens de door hen aangekondigde persconfercnties en/of interviews voor de pers. Hun al dan niet onsamenhangend verhaal wordt af en toe afgewisseld met loze dreigementen en verklaringen die ze helaas niet waarmaken.

Heb meerdere keren gehoord dat ze allerlei bewijzen hebben dat er een hoop zaken niet kloppen, maar tot nu toe is dit allemaal bij dreigementen gebleven.

Heren en dames stakers, op deze manier komen we er nooit. Ons geduld, maar ook onze sympathie begint op te raken.

Albert Comenencia,
Curacao

3 Reacties op “Ingezonden | De kluts kwijt…

  1. Fred Schiedam

    Het is jammer dat wat zich journalisten noemt op Curacao zich kritiekloos laat gebruiken als doorgeefluik.

  2. Die kleine groep vakbondsleiders hebben nog nooit een kluts gehad, dus kunnen die ook niet kwijt zijn. Vandaar dat ze Cova als opperrat zien. Oftewel de opperrat deelt orders uit en de kleine ratjes voeren uit in de hoop ooit een opperrat te worden.

  3. + 10 !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *