Ingezonden | De simpele details van het leven

Ingezonden-brief

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Hilda de Windt Ayoubi aan het woord

Wat heb ik anders nog nodig in dit leven
dan met volle teugen de prille ochtendschemering in me op te nemen?
dan mee te zingen met de jubelende zang der vogels in de bomen?
het eerste morgenzout van onze zilte zeeën met mijn lippen te beleven?
dan het hartstochtelijke geruis der winden met lichaam, ziel en geest te inhaleren?
dan als een kind te spelen met mijn kleinkinderen? Want is dit niet het nieuwe begin van alle leven?
Wat heb ik anders nog nodig in dit leven dan een prachtige schelp of steen onder het parelende zand te vinden?
dan een mooie parel in een schelp te vinden

deze heel even te strelen?
dan de liefde elke keer weer zo intens te ervaren alsof juist de vele jaren hieraan hebben bijgedragen?
dan de details der leven die me interesseren diep te beleven?

Een fantasiecadeautje van de Kerstman, de Piet of Sint toch aan te nemen…?
Zelfs het leven kan het kind dit genieten toch niet ontnemen?

HILDA DE WINDT AYOUBI

Curacao

Vanochtend buiten, trof het licht op de bloemen mij diep, en ik dacht wat heb ik anders nog nodig in dit leven dan het diep te beleven?

HILDA DE WINDT AYOUBI Curacao

Wat heb ik anders nog nodig in dit leven Vanochtend buiten, dan een prachtige schelp of steen trof het licht op de bloemen mij diep, en ik onder het parelende zand te vinden? dacht wat heb ik anders nog nodig in dit leven dan dan een mooie parel het diep te beleven? in een schelp te vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *