Ingezonden | Denkers en doeners

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Elisabeth Hollander aan het woord.

De krantenkoppen verwijzen steeds vaker naar ‘denkers’ en dan ook nog in een negatieve context. De beschuldigingen, de aantijgingen en de meningen vliegen je om de oren en daar wordt een mens niet vrolijk van.

Wat een verademing is het om dan op de voorpagina te mogen lezen:”Restauratie voltooid” en “Caribbean Prevention Center geopend”. Hier zijn duidelijk ‘doeners’ aan het werk geweest. Bob Pinedo en Louise Elstak kunnen hun geluk niet op, omdat ze nu hun levensbesparende pionierswerk kunnen voortzetten in een prachtig gerestaureerd historisch onderkomen, dat binnen de afgesproken tijd en binnen het budget is opgeleverd.

Alleen jammer dat de aannemer, die dit huzarenstukje afgeleverd heeft, niet genoemd werd. Maar na enig speurwerk is ook dit probleempje opgelost. Het was Fransisco Newton met zijn bedrijf ACPD, “Atmosphere Contractor Project Development nv.

Vakmanschap is meesterschap, ook op Curaçao !

Elisabeth Hollander,
Curaçao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *