Ingezonden | Dierenleed

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Ariadne Bird aan het woord.

Vanochtend ben ik heel boos geworden en kan wel schreeuwen van frustratie! Waarom? Ik vind een moederhond met haar zeven puppy’s!! Puppy’s die net de ogen open hebben en gewoon zo in het bos zijn gegooid, niet eens in een doos. Ze waren nat, koud en zaten te bibberen! Wat lopen er hier toch een stel hele vervelende, nare mensen rond zonder enig gevoel voor dieren (en dan hou ik het netjes!). Wat moet ik nu?

We – mijn man en ik – hebben een doos gemaakt waar ze nu droog, warm en veilig zitten, maar ze kunnen niet blijven zitten waar ze zitten. Mee naar huis kan niet; we hebben al twaalf honden thuis, we hebben geen hokken en we hebben parvo gehad drie weken geleden. De stichtingen zitten bomvol.

De enige optie is dan helaas deze kleintjes laten inslapen! Omdat de eigenaar de moeite niet heeft genomen om zijn hond te laten steriliseren! En zeg dan niet dat ze dat niet wisten. Nee, het is veel makkelijker om de pups – en deze keer ook de mama – gewoon weg te gooien.

Deze verrotte mentaliteit moét veranderen. Maar dat maak ik niet meer mee want wij gaan dit eiland verlaten. Dit dierenleed kan ik niet meer aanzien! Mensen, neem je verantwoordelijkheid en laat je vrouwtjeshond in hemelsnaam steriliseren!

Een zeer gefrustreerde rescuer,

Ariadne Bird,
Curaçao

Een Reactie op “Ingezonden | Dierenleed

  1. Wat jammer dat je het eiland gaat verlaten Ariadne! Maar ik begrijp het helemaal. Wij zijn alweer een jaartje weg uit Curacao, maar wat je daar allemaal aan dierenleed te zien krijgt staat voor altijd op je netvlies gebrand. Dank voor al je goede zorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *