Ingezonden | Een opgestoken middelvinger naar de wet

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Damacor bewoners aan het woord.

Een opgestoken middelvinger naar de wet, en wel door de eigenaar die denkt een school te moeten openen in een woonhuis aan de Kinikiniweg 2, in een pand waarop erfdienstbaaheid rust.

Een grove belediging van de wet, de gezaghebbenden en tegen de wensen in van de Damacor-bewoners. Dit pand dient volgens de bestaande, democratisch tot stand gekomen, wet enkel en alleen als woonhuis gebruikt te worden. Er mag daarom geen andere soort bedrijvigheid plaatsvinden in dit woonhuis, en laat staan commerciële.

De eigenaar was hier overigens al van op de hoogte toen hij dit pand aankocht, Toch heeft hij dit willens en wetens gedaan. Hierbij schuift hij achteloos de wet terzijde! De opgestoken middelvinger!

Bezwaar van omwonenden hiertegen was eerder al, ook nu wederom, officieel ingediend. De bewoners zijn juist in de wijk komen wonen onder meer vanwege de geldende erfdienstbaarheidswet met de wetenschap dat zij in een woonwijk kunnen blijven wonen.

Overigens meneer de eigenaar, de erfdienstbaarheid geldt niet voor onze woonhuizen maar op uw pand!

Damacor bewoners,
Curaçao

Een Reactie op “Ingezonden | Een opgestoken middelvinger naar de wet

  1. So, what’s new?
    Baoase, strand bij Piscadera baai, Marriott Courtyard, Saint Tropez Ocean Club, bouwvergunning Pietermaai small, enz. enz. ….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *