Ingezonden | Errol Cova moet Isla en land redden?

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Naam bij de redactie bekend aan het woord.

Met verbijstering heb ik dinsdagavond gekeken naar de beelden bij het nieuws van TeleCuraçao. In welk beschaafd land éisen vakbonden dat de regering bij hun sede rekening en verantwoording af komt leggen? De dinosaurus stond erbij en keek ernaar: Errol Cova.

De man die destijds de (Air) ALM de vernieling in/draaide, die tijdens het bewind van Gerrit Schotte en Pueblo Soberano blijkbaar op een ‘sabattical’ was. Die het onderwijs jarenlang de vernieling injoeg. Hij was er ook bij toen KPN de deur werd gewezen toen ze wilde investeren in Setel (het latere UTS).

Die in 1998 de maatregelen van premier Miguel Pourier terugdraaide en zo het land 100 miljoen kostte en meer dan een jaar terug in de tijd gooide. Die zich solidair verklaarde met Hugo Chávez. Die keer op keer naar Miraflores in Caracas reisde zonder dat PdVSA ook maar één serieuze toezegging gestand deed. Die zich stilhield toen Venezuela vorig jaar een reisverbod instelde.

Die zich koest hield toen Werner Wiels 18 miljoen erdoorheen joeg, enz. enz. enz. Merkwaardig dat juist hij de week voor de ‘spontane’ stakingen na jaren weer van zich liet horen met kritiek op de regering en het convenant met Nederland. Deze man moet de raffinaderij en het land nu redden? Hoe denken de bonden dat een Amerikaanse maatschappij ooit nog belangstelling heeft om hier geld te investeren?

Naam bij de redactie bekend,
Curaçao

6 Reacties op “Ingezonden | Errol Cova moet Isla en land redden?

 1. Trots op Curacao

  Heeft hij nooit steekpennigen aangenomen? Houden zijn vriendjes bij de belastingdienst hem uit de wind? Waarom is hij zo heilig dat ie zonder veiligheidsriem kan rijden. Kan me niet voorstellen dat hij zich alleen maar inzet voor de arbeider.

 2. Ik heb vrienden en kenissen vele jaren geleden, toen ik nog best jong was en dus zonder ervaring voor deze goze, Cova gewaarschuwd. De man is zeer destructief. Hij heeft nooit over logica of redenering gehoord.
  En is net als onkruid, die vergaat niet.
  Deze don nadie behoord tot de oude gaarde , doña nadie maria liberia peters, don nadie emsley trump, etc etc.
  Nogmaals Cova heeft heel veel kapot gemaakt.
  Kijk maar rond en vraag je af wat don nadie Cova voor Curacao heeft gedaan. Nada.
  Maar vraag jezelf af wat en hoeveel hij kapot heeft gemaskt. Heeeel , maar heeeeel veel.
  El Fidel Castro de Curacao, don nadie Cova.

 3. Hoe wil Cova Isla redden je blijft als eiland afhankelijk van buitenlandse groot geld .
  En trouwens Cova heeft nooit iets betekend voor het eiland .
  Het is veel geschreeuw en weinig wol .

 4. joop savaneta

  Stuur die man met een enkele reis ticket naar Venezuela om Maduro zijn kont te kussen. Hij heeft werknemers nooit echt geholpen maar het tegendeel bereikt door het eilandgebied en enkele firma’s met gigantische schulden op te zadelen.

 5. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

 6. Cova is net zoals Schotte, Godett, Cooper een schande voor Curacao!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *