Ingezonden | Gelijke partners

Ingezonden-brief

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Kenneth Isodora aan het woord

IN HET geheim opgenomen gesprekje in het ‘torentje’:

Mark: “Ronald, er moet een eind komen aan dit geharrewar over hoe we disputen in het koninkrijk met onze partners moeten regelen.”

Ronald : “Ja Mark, we zijn er hard mee bezig, maar onze partners zijn zo hardleers en moeilijk. Voordal die Kadeeeee. Kunnen we hem geen ambassadeurspostje in Brazilië aanbieden.”

Mark: “Hahaa, da’s een goeie, maar hij trapt er niet in hoor.”

Ronald: “Ik weet het ook niet meer, maar we gaan verder.”

Mark: “Doen Ronald, laten we het voor de zomerrecessie dit jaar regelen, maar…. zorg er natuurlijk voor dat wij gewoon onze overhand behouden. Trouwens, wie betaalt, bepaalt. Hihihi.”

KENNETH ISIDORA

Curaçao

7 Reacties op “Ingezonden | Gelijke partners

 1. @Sander
  In 1960 heeft United Nations General Assembly Resolution 1514 (XV), met name Article 5 dit allemaal al bepaald. Vervolgens volgens United Nations General Assembly Resolution 1541 (XV) getitled ‘Principles which should guide members in determining whether or not an obligation exists to transmit the information called for under Article 73e of the United Nations Charter in Article 3,’ wordt gesteld dat niet adekwate politieke, economische, sociale of educatieve voorbereiding (van de kolonies) nooit als argument gebruikt kan worden om te weigeren medewerking te verlenen aan het principe van zelf-determinatie.

 2. Nederland het voormalige moederland.
  de eilanden vallen nu als landje binnen het koninkrijk der nederlanden.
  hoe kunnen deze kleine landjes nou ooit gelijk zijn aan het betrekkelijk grote Nederland?
  in 2010 kwam de maffia aan de macht op Curacao, op St. maarten is dit nog steeds het geval.
  hoe kan NL, dan ooit zeggen we zijn gelijke partners…
  dat zou echt heel dom zijn van NL.
  tot dat het volk leert op fatsoenlijke partijen en mensen te stemmen zullen ze dat (hoop ik) nooit doen.

 3. Hey Kenneth,
  Is er ook gesproken over diplomatieke onschendbaarheid en over de Minister hier die binnen zes maanden een oplossing voor de moord op Wiels beloofde?

 4. Kadee Wilsoe is een onderuitgezakte luie vetzak zonder enige ruggegraat, een laffe loopjongen van dos Santos.

  Een minderwaardig reptiel.

 5. Ons land verdient een stem, dat kunnen we alleen door onafhankelijkheid te nemen.
  Dan hebben we een stem, in de VN, als Land in de regio.
  laten we eerlijk zijn, we willen toch niet elke keer onze hand ophouden als we geld willen lenen. Dit alleen omdat Nederland als Koninkrijk garant staan, nee we kunnen het zelf wel en mocht het dan eens verkeerd gaan dan kunnen we altijf nog naar het IMF.
  Hoezo de koninkrijkswetten, we kunnen zelf onze wetten maken en beoordelen daar hebben de rijks ministerrraad niet voor nodig en mocht het misgaan dan is er altijd nog de VN.
  Laten voor 30 september beslissen we gaan zelfstandig worden tussen nu en 5 jaar.

 6. Kadeeeee Wilsoe als ambassadeur in Brazilië. Neem dan ook zoonlief mee vanuit het Curacaohuis. Blijkbaar hebben de Nederlanders geen zin in een prik van de Zika-mug.

 7. Isidora moet eens zijn plaats weten. En dat is dat hij in een land woont 100 keer zo klein als Nederland waarin de corruptie (Schotte, Thode, Constantia, Cooper en Wilsoe) regeert.

  Waarin de partij regeert die de duurste cadeau’s geeft aan onder de boom zittende luie onderstandstrekkers.

  Bananenrepubliek verdient geen grotere stem, integendeel, ze mogen gehoord worden maar verdienen geen enkele stem. Wordt eens maar eens volwassen, het is nu allemaal van een soms lachwekkend en soms treurig stemmend kleuterschoolniveau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *