Ingezonden | Geluidsoverlast

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Nuel Douglas aan het woord.

Goedemorgen/middag politici en politiefunctìonarissen.

Ik zal nogmaals proberen jullie aandacht hierop te vestigen en wel op de volgende manier. Ja, ik heb het tegen u mevrouw Alcalá- Wallé, mevrouw Giselle Mc William, heer Stephen Walroud, mevrouw Jacinta Con- stancia, heer Rhuggenaath, heer Schotte, mevrouw Suzy Römer, heer Hensley Koeiman en de rest.

Het probleem ‘feveren’, willen jullie dit daad- werkelijk aanpakken? Volgens mij niet. Jullie hebben toch ook voor elkaar gekregen dat de helm verplicht werd? Welnu, wat weerhoudt u om de wet verplichte geluidsdemper op de motorfiets in te voeren? Je bent dan in één keer van dat hele probleem af, want het is alleen die stomme knal waar die herrieschoppers op kicken.

Maak er werk van please.

Bij voorbaat dank.

Nuel Douglas,
Curacao

4 Reacties op “Ingezonden | Geluidsoverlast

 1. Joep Meloen

  @ Nuel Douglas,

  Die geluiddemper is verplicht, staat gewoon in de wet. Alleen controleert niemand er op. De technische keuring niet, de politie niet, het interesseert helemaal niemand iets, zoals zoveel zaken niemand iets interesseert.

 2. Is allemaal toch ‘ Kultura’

 3. “Handhaven” en “onderhouden” zijn 2 werkwoorden die in het Curaçaose woordenboek niet voorkomen.

 4. Die helm is misschien verplicht, maar ik zie meer motorduivels zonder dan met rondrijden. Feveren mag ook niet, pas is er iemand (een kind van 56) voor aangehouden als ik het goed las.
  Ook ben ik er van overtuigd dat een uitlaatdemper op motorfietsen net zo goed verplicht is als voor auto’s, maar het is een koud kunstje om die even te monteren voor je naar de keuring gaat en hem daarna weer fluks te verwijderen.
  Controle en handhaving, altijd dezelfde makke hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *