Ingezonden | Geschil studentenhuis

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Denice Korte (VBC) aan het woord.

Het pand aan de Telamonstraat 43 biedt al meer dan veertien jaar huisvesting aan studenten en stagiaires. Helaas heerst er op dit moment een geschil tussen de beheersmaatschappij en MEO. Waardoor MEO het standpunt in heeft genomen om te gaan ontruimen.

Hierdoor is een hectische, zeer ongewenste, angstige situatie ontstaan bij de bewoners. Deze gang van zaken betreurt ons ten zeerste daar wij van mening zijn dat dit geschil op een andere wijze opgelost had kunnen worden.

De aantijgingen welke vermeld worden in de media komen niet overeen met de daadwerkelijke actuele feiten. Op basis van juridisch advies kunnen wij vooralsnog niet inhoudelijk op de feiten ingaan gezien er komende week naar oplossingen worden gezocht tussen MEO en de beheersmaatschappij.

Denice Korte, directie VBC Beheersmaatschappij,
Curaçao

3 Reacties op “Ingezonden | Geschil studentenhuis

  1. Benny Plaisier-Kerstens

    Vanaf het begin was er veel overlast door dat “kindertehuis”, parkeerproblemen, dronkemanslawaai op de meest vreemde uren op straat en in het tehuis. Voorts is een plek waar 2 kleine villaatjes stonden, zonder enige vergunning verbouwd tot een soort krottenwijk met hele smalle gangetjes tussen hele kleine kamertjes waardoor het bij brand een levensgevaarlijke zou worden. Over hygiene ter plaatse wil ik het niet eens hebben. Ik heb geen inzicht in de administratieve manieren van geld binnenharken van de eigenaar, maar het zou me niets verbazen als de belastingdienst op Curacao er niet bepaald veel aan over heeft gehouden, terwijl blote huur per “hok” een paar jaar geleden al €400,- per maand bedroeg….. Parkeerplaats was extra, wasmachine gebruik e.d. ook…. Een groot dik broodje belazer, die hele handel!

  2. Precies JB. Hadden ze maar moet zorgen dat ze hun zaakjes op orde hebben!!

  3. Bekend verhaal. Klagen, klagen klagen. Als het te laat is huilen, huilen, huilen en zielig doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *