Ingezonden: Het Statendebat over Marvelyne Wiels..

Lezers Schrijven

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curaçao?
Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN

Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten.
De redactie van de Knipselkrant Curaçao is niet verantwoordelijk voor de inhoud.
Ingezonden stukken die beledigende of discrimeneerende taal inhouden worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag klom ” Philippe Maaskant ” voor ons in de pen…………..

Wat hebben we tot nu van dit debat geleerd?
Het is meer dan je op het eerste gezicht zou zeggen.

1. De Staten vragen een debat aan.De Staten zijn uiteindelijk het orgaan waaraan de regering verantwoording af moet leggen. En wat horen we Asjes zeggen?

Jawel, dat hij het “betreurt hiervoor naar de Staten te zijn gekomen“.
Hij had toch al gezegd dat er niks zou veranderen, dus het was zonde van zijn belangrijke tijd..
Het gaat om DEMOCRATIE.. Asjes! Dan respecteer je de Staten en moet je ze niet de maat nemen.

2. Asjes is geen democraat, nooit geweest, maar het wordt steeds erger..
Als je in de Staten zegt:,,Degene die denkt dat de regering iets te bewijzen heeft, vergist zich.” dan kun je de Staten wel sluiten.

3. Wat PAIS ervan maakt is ook erg. Het is de bedoeling dat er in de Staten in alle openheid duidelijkheid gegeven gaat worden over het gesjoemel van Marvelijne Wiels. En wat doet PAIS?

Rosario en Franco laten zich inpakken.
Ze gaan zelf wel even praten en “Toen Wiels (binnenskamers) mijn vragen beantwoordde, bleken de beschuldigingen echter niet op waarheid te berusten.” Dat een Statenvoorzitter daarin meegaat is kwalijk. Juist hij moet de openheid in de Staten bevorderen..

Maar..wat weerhoudt Rosario en Franco dan om de voor hun overtuigende bewijzen van het tegendeel op internet te zetten…tenzij ze er niet zijn en de heren hun coalitie maar liever laten doormodderen.. Kom op PAIS!

PAIS als loopjongen voor de de PS. PAIS leek in het begin zo veelbelovend, maar het levert zo weinig op. Niks, kun je wel zeggen. Ingepakt worden ze.

4. In de Staten kwam er dus niks uit.. Maar Asjes durft te zeggen. “Het volk weet precies wat er gebeurt. Het volk luistert mee en trekt zijn eigen conclusie

Beste Asjes, WAARMEE konden we meeluisteren? Met het onderonsje met de PAIS? Met de gesprekken die Wiels ontliep? Dit is demagogie. Heb je nu echt niks beters?

5. Het gedraai over de AIVD is ook “zum kotzen”. De VDC deed onderzoek en vroeg informatie. Omdat een van de bronnen de AIVD was,…dan net doen of de AIVD een screening heeft gedaan. Misschien heeft de CIA ook wel informatie nagezocht.. Hoogst ongebruikelijk dat een veiligheidsdienst zo zijn werkwijze openbaart en nog gekker is dat Marvelyne Wiels het kennelijk nog wist ook!

6. MFK-Statenlid Jacinta Scoop-Constancia constateerde dat de minister meervoudig kampioen liegen is.

Even dacht ik dat ik het niet goed las? Jacinta, onze eigen diplomafraudeur? Denken ze nu echt in de Staten dat het volk gek is en vergeet? De ellende van historie werkt lang door. Nog honderden jaren soms.. Jacinta.. de pot verwijt de ketel dat zij ……. (censuur)… ziet.

Philippe Maaskant

Bronnen

Advertentie

To Top

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *