Ingezonden | Hoe veranderen we de wereld?

Ingezonden-brief

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we John H Baselmans-Oracle aan het woord

Hoe veranderen we de wereld?

Als we de gehele geschiedenis bekijken van de wereld en de vele geschriften van alle continenten, zijn de ware personen die de wereld veranderden, of personen die als een tiran te keer gaan, of personen die via een achterdeur op onverklaarbare wijze zaken hebben omgegooid.

De eerste groep noemen we dictators en de tweede groep noemen we “in naam van god” oftewel “karma”.

Na al vele zaken midden in gezeten te hebben en ook vele zaken voorgelegd te hebben, is er gebleken dat er een bron is waar nauwelijks tegen te vechten is. Dat is zoals men als gewone man alsmaar denkt. Met de dag van het invoeren van de computer en het met elkaar verbinden van systemen is veel informatie los te peuteren via het zwarte web. De wereld achter de internetwereld.

Vele malen ben ik aangevallen dat ik zaken uit mijn duim zuig en zaken beweer die niet op waarheid berusten. Doch nooit is het tegendeel bewezen en zelfs na jaren zijn vele zaken als drugs- , wapen- , mensen- en witwashandel allemaal aan het licht gekomen. Vele praten nu over het woord wat jaren taboe was en dat woord is “maffia”. Ook zijn de vuile politieke spelletjes maar ook de rol in de vuile wereld van de zeker niet altijd zuivere justitie. Kortom, het systeem is een vieze vuile was, gecontroleerd door het grote geld.

De bron van al deze vieze praktijken is het woordje GELD en het is geld en macht waar de elitewereld voor vecht en voor wat wij als vuile was alsmaar gekleineerd en vernederd worden. Liefst zou men iedereen op willen sluiten of vermoorden via een justitie en hun CID.

Veel research heb ik gedaan in mijn leven en de kern is ook gevonden. Deze kern is duidelijk het verslaafd zijn aan cocaïne en macht, maar voornamelijk aan geld en bezittingen. Nu in de huidige wereld hebben we het geluk dat we in de financiële systemen kunnen komen en daarin veel geld kunnen laten verdwijnen of zetten waar nooit een van de elite achter zal komen. De hackerswereld is enorm en is steeds machtiger en zal dan ook steeds dichter en dieper in deze systemen kunnen wroeten en tot dusver spelen. De dag dat deze onderwereld de ware key gaat aanwenden om de financiële markt plat te gooien en de rijken hun geld af te nemen, zullen banken verdwijnen en het systeem zal moeten gaan draaien op compleet andere spillen van het leven.

Het is een kwestie van tijd en nog vele coderingen maar de enige manier dat we dit ziekelijk systeem kunnen stoppen, is het geld afhandig maken wat de elite via vieze trucjes en smerige handel hebben toegeëigend. De banken zijn een zeer kleine spil en zijn niet de ware target. Het is de beurs maar ook de plaatsen waar het ware geld zit om deze over te nemen en daar is de hackerswereld al ver in gevorderd.

Mooi genoeg hebben we ook op onze eilanden enkele grote hackers zitten waar kennelijk weinig mensen weet van hebben. Dat omdat het hier op de eilanden een geweldig klimaat is om vele zaken uit te testen. Er is een beurs, enkele banken en vergeet niet de papieren trust. Plaatsen die zo te betreden zijn, al beweert men de grootste veiligheden te hebben ingebouwd. De nieuwe oorlog is al even bezig het is wachten op de ware hack dat ook het vele lokale bloed- en gokgeld gaat verdwijnen voor sneeuw in onze zon. De datacenter op het eiland zijn er klaar voor en “The big Yes” gaat komen.

John H Baselmans-Oracle,

Curacao

4 Reacties op “Ingezonden | Hoe veranderen we de wereld?

 1. Een beter wereld begin bij je zelf en verkoop jouw kont niet, zelfs niet voor 10 € miljard. Een rechtvaardige persoon gaat dood van de honger zonder dat hij een brood steelt of bukken en zijn kont openmaken.

 2. redactie curacao

  @Beste caribbeancynic,

  Voor de duidelijkheid: Schrijver John Baselmans had beloofd zijn stukken niet meer naar andere media te sturen dan op zijn eigen site Watamula. Hij maakte daarbij direct een uitzondering voor de Knipselkrant omdat de KKC altijd wel zijn ingezonden stukken plaatst. We blijven ze derhalve plaatsen omdat we geloven in het vrije woord en er dus ruimte dient blijven voor andere meningen, ook als die voorbij een meerderheid van onze lezers gaat.

  Met vriendelijke groeten,
  KK redactie

 3. Wereld veranderd niet zolang er mensen d’r op wonen. Dat is de logica van de “human nature”. Elk mens is z’n eigen universum. Probeer de planeten in z’n hoofd op het juiste rijtje te zetten. Objectiviteit vs. Subjectiviteit.

 4. caribbeancynic

  We veranderen Curaçao door ons aan afspraken te houden.
  Jij had beloofd geen ingezonden stukken meer te schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *