INGEZONDEN : Hopis Kapsones!

Lezers Schrijven

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curaçao?
Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: [email protected]

Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten.
De redactie van de Knipselkrant Curaçao is niet verantwoordelijk voor de inhoud.
Ingezonden stukken die beledigende of discrimeneerende taal inhouden worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we ” Athur Donker ” aan het woord…………..

arthur donkerLas ik in een van de lokale dagbladen dat premier Asjes beweert dat er een lobby campagne in voorbereiding is om hem als premier af te zetten en roept de bevolking op om, net als in Venezuela, de straat op te gaan om hun premier te steunen omdat hij de grote vechter is tegen coruptie, fraude en wanbestuur.

Volgens mij kijkt hij teveel televisie en denkt dat hij een, twee, drie, een paar duizend man op kan roepen om achter hem te staan en de straat op te gaan.

Hij vergeet dat eerst de barrioleiders moeten worden ingelicht, dan moet iedereen een shirtje krijgen dan moet er transport geregeld worden om ze naar de stad te brengen, eenmaal daar moeten ze een arepita en een kleine fles Cacique rum krijgen want anders komen ze ook niet.

Gerrit Schotte probeerde de domkoppen mee te krijgen met dat beruchte kaartje van 100 gulden wat een averechtse reactie had bij de bevolking omdat ze zich daarna allemaal bedrogen voelden en nooit meer op hem zullen stemmen.

Maar ja de wonderen zijn de wereld nog niet uit en deze man vergelijkt zich met de Venezolaanse president en begint hoogmoedswaanzin symptonen te tonen terwijl wij hier met onze 150.000 zielen een dorp zijn vergeleken met de miljoenenstad Caracas.

En hier is iemand die zelf niet helemaal schoon is die zich vechter tegen coruptie, wanbeleid en fraude noemt, die een reeks dubieze handelingen heeft gepleegd zoals credit card misbruik, benoeming bij Selikor,verkregen salaris niet terug wilde geven noem maar op en nou moeten we achter hem aan gaan lopen omdat hij de nieuwe Don Quichote is?
Ik denk dat we hem beter Sancho Panza kunnen noemen want de pens heeft hij al.

Ik blijf lachen op deze klip, deze jongen heeft Hopis Kapsones dat moet ik hem wel geven!

Arthur Donker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *