Ingezonden | Ik ben niet corrupt of crimineel maar word afgeperst

Ingezonden-brief

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we John H Baselmans-Oracle aan het woord

We worden de laatste jaren steeds meer geconfronteerd met personen en instanties waar enkele personen aangewezen worden als zijnde corrupt en connecties met een of meerdere maffia groepen of bendes. Snel worden mensen als zijnde corrupt aangewezen en snel is er een zwaard van Damocles die boven hun hoofden hangt. We zien datzelfde patroon als het gaat om pedofielen, kinderverkrachters en alles wat niet pluis is. Men betrapt je zogenaamd op heterdaad en je bent voor je leven lang veroordeeld.

Maar wat is er in vele gevallen werkelijk aan de hand?

Na vele tips en vele zaken doorgenomen te hebben blijkt dat de wereld zeer vuil in elkaar zit en dat er een selecte groep is die via vuile misselijkmakende methodes andere mensen in de tang nemen en voor hun leven lang afpersen. Dat zien we zeker in de hoogste top van de maatschappij en dan denk ik even aan; politici, hoge bankmedewerkers, accountants, juristen, notarissen, advocaten tot rechters en zakenlieden toe. Erger nog is dat het ook gaande is in de laagste trede van de bevolking bij de werkeloze jongeren die hun heil zoeken in drugs verhandelen. Mensen die dachten vrij te zijn en hun ideaal konden naleven.

Het is anders gesteld, de misselijkmakende club gaat altijd te werk door de tegenpartij zoveel in de problemen te helpen zodat deze geen kant meer uit kan. Personen aan de top maar ook aan de onderste trede die komen op besloten feesten maar ook besloten bijeenkomsten waar alcohol en drugs een gewone zaak is. Via die middelen worden de remmen losgegooid en met gladde praatjes trapt elk persoon in de val die voor iedereen gezet wordt. Pas maanden / jaren later worden er bij die persoon foto’s getoond of opgenomen gesprekken ter gehore gebracht. Na deze confrontatie zal deze persoon een bepaalde opdracht opgelegd krijgen waar deze niet meer onderuit kan. Dienst, wederdienst noemen we dat. Zo wordt de gehele top en onderste laag van onze maatschappij, is het niet door de CID dan door een partner van de vrijmetselarij afgeperst en vast gezet voor het leven.

Ga je niet in op hun afpersing dan zijn veelal eerst je kinderen het slachtoffer. Je vrouw of je meest naaste persoon is dan de tweede optie en als laatste word je openlijk aan de schandpaal gezet als zijnde kinderverkrachter of pedofiel. Veelal geïllustreerd met zeer ingenieurs gemanipuleerde foto’s of opgenomen gesprekken.

Zo zijn bij mij al diverse gevallen onder ogen gekomen en bekend. Het zijn; vermiste personen, personen die zogenaamde zelfmoord pleegden en enkele personen die zich vergrepen zouden hebben aan kinderen en die opgesloten zitten in klinieken.

Dat is onze huidige wereld waar de burger nog een schepje boven op doet door al deze smerige praktijken en leugens te geloven en onschuldige personen voor het leven veroordelen. Denk even voordat je gaat veroordelen en vraag je af:
Is hij een ware crimineel of wordt hij afgeperst?

Door, John H Baselmans-Oracle
te, Curaçao

2 Reacties op “Ingezonden | Ik ben niet corrupt of crimineel maar word afgeperst

  1. Altijd maar weer de schuld bij anderen zoeken.

    Zoals Gerrit Schotte, die zijn vader, hete Hendrik, de schuld van zijn criminele CV gaf.

    Door zijn vreemdgaan en de daaruit voortvloeiende echtscheiding zou Schotte op het criminele pad zijn geraakt.

  2. Je laat je bewust mibruiken, ten voordele van jezelf, ter bescherming van jezelf. En dat gaat niet dat kan en mag niet. Als je iets uitgevreten hebt waarmee men je kan afpersen, ga dan met de billen bloot.
    Jammer dan, daar moet je doorheen , door de zure appel bijten. Maar je laat je niet afpersen, dus dwingen andere personen of zaken of dingen schade toe te brengen. Laat de afperser naar zijn moer lopen, maak zijn personage bekend. Biedt je excuus aan, en zie maar wat ervan komt, wat je jezelf in de melk hebt gebrokkeld en begin opnieuw na een wijze levensles…. En wat de omgeving ervan vindt.? Als ze goed nadenken dan nemen zij hun petje voor je af, omdat je die moed hebt getoond. Alleen zo laten wij de criminelen hun gezicht zien en tonen daardoor het ware gezicht van de crimineel die afperst. lleen zo kunnen wij dat scum blootleggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *