Ingezonden: Inbraak (2)

Lezers Schrijven

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curaçao?
Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN

Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten.
De redactie van de Knipselkrant Curaçao is niet verantwoordelijk voor de inhoud.
Ingezonden stukken die beledigende of discrimeneerende taal inhouden worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag klom ” J. Martina ” voor ons in de pen…………..

Met verbijstering heb ik het treurige verhaal van dhr. Remy van Tour gelezen.
Hij vroeg zich af waarom hij het eigenlijk zou schrijven.
Welnu, het is goed dat u het heeft gedaan en ik spreek de hoop uit dat deze slappe regering en Staten nu eindelijk een keer optreden tegen de dagelijkse terreur die veel mensen treft en van uw brief nota nemen.
Het is werkelijk te kafkaiaans geworden.
Het kan toch niet zo zijn dat we als hardwerkende betalende burgers moeten buigen voor dit tuig dat kennelijk niets anders te doen heeft dan juist die hardwerkende mensen aan te vallen en geweld niet te schuwen.
Ik vind het verschrikkelijk en doe hierbij een oproep aan Rosaria en zijn club die uiteindelijk de hoogste baas van Justitie levert nu eindelijk eens een echt besluit te nemen en te zorgen als verantwoordelijke baas dat de burger beschermd gaat worden. Het is natuurlijk al jaren hangen en wurgen hier met die boeven maar zo erg als de afgelopen 2 jaar is het nooit geweest.
Ik leg dan ook de schuld grotendeels bij een volstrekt incapabele ex-minister, inmiddels weer Statenlid, die nota bene durfde te zeggen dat de lichten in de ‘rijkere’ wijken maar uit moesten ten faveure van de andere wijken.
Dankzij dit soort landgenoten is er een vrijbrief ontstaan om waar maar mogelijk inbraken, atrako’s en veel geweld te gebruiken. Dagelijkse kost dus.
Misschien voor de dames en heren politici wel interessant te vernemen dat het Europees Hof voor de Rechten van de Mens nu al positieve verplichtingen aanneemt die de overheid dwingen ervoor te zorgen dat de burger daadwerkelijk veilig zou moeten zijn.
Nu is de tijd gekomen om een sociaal grondrecht op veiligheid in de Grondwet toe te voegen om de positieve verplichtingen van de overheid met betrekking tot de veiligheid van de burger een stevig fundament te geven. Staten en regering u dient zich ernstig te schamen.

Shame on all of you.

J. Martina,
Curaçao

Advertentie

To Top

0 Reacties op “Ingezonden: Inbraak (2)

  1. Hr. Martina chapeau, zo is het en niet anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *