Ingezonden | ‘It stinks’

Ingezonden-brief

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Naam bij redactie bekend aan het woord

In de Amigoe van 2 februari 2017: “Liberia-Peters laakt opstelling PdVSA.” Mevrouw Liberia- Peters heefi in de meeste opzichten gelijk in haar kritiek op PdVSA/Isla, maar het zou haar sieren als zij zich ook kri- tisch had opgesteld tegenover het MDPT en de heer Whiteman.

Zowel de heer Wiels als de heer Whiteman had eerder aan de pers verklaard dat GZE met PdVSA Venezuela had gesproken, terwijl nu blijkt dat deze gesprekken nooit hebben plaatsgevonden. Verder zijn wij ook van mening dat indien het MDPT meer transparant was geweest, de situatie nu anders zou zijn. 00k, mevrouw Liberia-Peters, de handelwijze van de heer Whiteman met betrekking tot de MOU met Venezuela verdient zeker geen diplomatieke schoonheidsprijs. Verder stelt u dat in 1985 wij met de rug tegen de muur stonden en dat dit nu niet weer mag gebeuren.

Mevrouw Liberia-Peters, wij hebben zoveel keren in de pers mogen vernemen van de heren Wiels, Whiteman en Van der Wal Ameman dat er zoveel gegadigden zijn voor de raffina- derij dat ik niet begrijp waarom u zich zorgen zou maken dat wij met de rug tegen de muur staan.

Maar ja, wij kumnen niet van u verwachten dat u kritisch zult zijn, u staat nu eenmaal op de loonlijst van MDPI‘leK en u bent nog niet zo lang terug van een betaalde dienstreis naar China (Guandong).  Verder nog even het volgende. Enkele weken terug in een  groepsgesprek vroeg iemand aan een gerespecteerd persoon  in onze gemeenschap die bijzonder veel afweet van de petroleumindustrie, wat zijn mening is over de GZE-deal.

Zijn antwoord: “It stinks.” Dat deed mij denken aan een persbericht van GZE waarin gesteld werd dat zij almeer dan50 miljoen dollar hadden uitgegeven.

Mevrouw Nahar vroeg zich in een ingezonden reactie nog af waaraan deze 50 miljoen dollar was uitge geven. Wij hadden ook al eerder gehoord dat GZE 100 miljoen dollar had gereserveerd voor training en nog eens 30 miljoen dollar voor ‘goodwill’. Hmmm, geen wonder dat de heer Whiteman het in een recent interview met TVDirect had over een zeer lucratieve deal.

Naam bij de redactie bekend,

Curacao

2 Reacties op “Ingezonden | ‘It stinks’

  1. Vraag aan haar hoe ze aan al dat land komt..

  2. ‘staat nu eenmaal op de loonlijst van MDPI‘leK en u bent nog niet zo lang terug van een betaalde dienstreis naar China (Guandong)’

    Helemaal juist. En wat een voormalig kleuterleidster de rafinaderij te bieden heeft is mij ook een raadsel. Of gaat ze op Chineesjes passen?

    Liberia Peeters is en was een ordinaire zakkenvulster, het oude wijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *