Ingezonden | Josef Martina vergist zich

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Kenneth Martis (PIN) aan het woord.

In een ingezonden stuk gepubliceerd op 5 april, vraagt Josef Martina tekst en uitleg aan Partido PIN betreffende de vraag waarom het vanaf 10-10-‘10 zo belabberd is gesteld met onze openbare financiën.

Terecht legt hij een verband tussen de MFK en de regering-Pisas aan de ene kant, en de huidige gaten op de begroting aan de andere kant. De partij van Pisas heeft immers minstens 400 miljoen laten verdampen. En het was premier Pisas ‘himself’ die honderden mensen in dienst nam, ondanks zijn eigen uitspraak dat Curaçao failliet was.

Hoe dhr. Martina erbij komt dat PIN dat allemaal heeft gesteund is echter een raadsel. Dat kon niet eens want op het moment dat Pisas in het zadel klom, bestond Partido PIN nog niet. Erger nog, de PIN kwam juist voort uit de noodzaak om orde op zaken te stellen en een einde te maken aan de chaos van begin 2017. Misschien is dhr. Martina vergeten dat ‘Orde’ een hoeksteen van Partido PIN is? Dat is allemaal fijntjes na te lezen in ons manifest, sinds kort in te zien op de website www.pincuracao.com.

Tot slot moet ik dhr. Martina eraan herinneren dat juist mw. Susanne Camelia-Römer, medeoprichter en leider van PIN, het voortouw nam met juridische stappen TEGEN het voornemen van de regering-Pisas om de uitgeroepen verkiezingen van 28 april 2017 uit te stellen. Dus van steun van PIN aan het kabinet-Pisas is nooit sprake geweest!

Nee, meneer Josef Martina, u heeft zich helemaal vergist. Maar goed, het beste paard struikelt weleens! Laten we het daar op houden.

Kenneth Martis, vicevoorzitter Partido PIN
Curaçao

4 Reacties op “Ingezonden | Josef Martina vergist zich

  1. PIN is Suzy Romer.. Suzy Romer heeft in het verleden met de criminele samengewerkt als PNP-er. We trappen er niet in in nieuwe partijen oprichten en dezelfde mensen houden.

    Wellicht kan de heer Martis ook aangeven waarom Alvin Daal de hele wereld rondreist en overal commissielid is en niets uitvoert? Mw. Romer maakt verschillende snoepreisjes. En de heer Isenia die voor 20 uur interim hoofd bij Communitie en Voorlichting zit (zonder sollicitatie procedure) en daar een zeer riante salaris voor vangt..

  2. Wat hadden we ‘n super regering met schotte jamaloodin pisas constantia. Nu weer die cooper Kenneth G. Ruim op die boel.

  3. @Johan
    Idd dat zou een stap in de goede richting zijn. En wat JM betreft ach iedereen maakt wel een keer een foutje. Niettemin zou ik zeggen aan sr. Martina; vooral blijven doorgaan met uw inzendingen.

  4. Kenneth Martis heeft gelijk.

    Het zou hem wel sieren als hij een einde maakt aan het eindeloze gesnoepreis van Suzy Romer en Alvin Daal en, veel erger nog, het door dit duo volstoppen van Bureau Post en Telecom (tegen waanzinnige salarissen) met elders mislukte luie nietsnutten van vriendjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *