Ingezonden: KFO: Is een machtsstrijd ontbrand?

Brief

Ingezonden brieven


Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curaçao?
Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN

Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten.
De redactie van de Knipselkrant Curaçao is niet verantwoordelijk voor de inhoud.
Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal inhouden worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we KÒRSOU FUERTE I OUTÓNOMO (KFO) aan het woord

LIGT HET alleen aan ons dat wij het niet volgen? Wat heeft met machtsstrijd te maken als, met goedvinden van de onafhankelijke rechter, de vinger wordt gelegd op de wonde, die is belichaamd in een corrupte directeur van de Centrale Bank? Wat heeft machtstrijd van doen met het leggen van de vinger op de wonde, die is belichaamd in foute rechters, onder wie ook een rechter, die, zonder zelfs het dossier te openen en door te nemen, geheel willekeurig dus, een burger blootstelt aan onrechtmatige opsluiting gedurende zestig dagen?

Welke machtsstrijd is betrokken wanneer je de vinger legt op de wonde, die is belichaamd in een hof dat, wanneer deze handelingen blijken, deze toedekt met het verhaal dat het steeds weer ‘vergissingen’ betreft of dat, door tussenkomst van zijn president, terwijl de zaak van de drie advocaten, die de vinger durven te leggen op deze wonden, sub judice is, in de bres springt voor hen, die zich verzetten tegen deze drie advocaten?

Om welke machtsstrijd gaat het wanneer de vinger wordt gelegd op de in een Deken van een Orde van Advocaten, die aan ‘ethnic profiling’ doet en dus, ook naar het oordeel van het Europese Hof voor de Rechten van de Mens, zich schuldig maakt aan racisme belichaamde wonde? Om welke macht gaat het? Om welke machtsstrijd gaat het überhaupt?

Wie zijn de tegenstanders en waar vechten zij om? Zijn wij de enige dwalenden met deze vragen?

KÒRSOU FUERTE I OUTÓNOMO

Curaçao

Bron: Amigoe

Een Reactie op “Ingezonden: KFO: Is een machtsstrijd ontbrand?

  1. Abraham Mossel

    Mooi geformuleerd KFO “Gerrit de Raaf”.Ik zou alleen willen zeggen kom met wat meer keiharde bewijzen en dan het graag op een manier uitleggen dat ook jullie aanhang ( MFK, KFO, Reforma ) het kan begrijpen en niet met advocaten praatjes die velen niet kunnen begrijpen OF IS DAT JUIST DE BEDOELING VAN JULLIE THEATER, elke dag kijk ik weer uit naar een nieuw toneelstuk van de 4 Daltons, MFK,MAN,KFO,Reforma. en heb bij het lezen net zo’n schik als toen ik vroeger de Donald Duck las.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *