Ingezonden | Knipselkrant Curacao

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we John Baselmans aan het woord.

Interessant, wederom een valse onderstelling. Was het in het verleden heer Peterson die ondergetekende koppelde aan Knipselkrant, nu is het een heer Bas Jongmans die stelt in zijn betoog, geplaatst in het Antilliaans Dagblad, dat ondergetekende samenwerkt met mevrouw Nardy Cramm van Knipselkrant.

Voor alle duidelijkheid: mijn laatste mail/contact naar mevrouw Cramm is van 31-3-2017. Evenzo is er geen contact met heer Nico Herders (eigenaar Knipselkrant) sinds bovengenoemde datum.

Wat ondergetekende altijd gesteld heeft, is dat mevrouw Cramm verdraaide informatie van ondergetekende alsmaar publiceert zoals ook bij het laatste BBC 4 radio-interview.

Dit is door mij schriftelijk doorgegeven aan BBC 4 radio (op 8 aug ‘Een interview vol leugens’). Ondergetekende is nooit vaste medewerker/schrijver geweest van Knipselkrant, mevrouw Cramm en heer Herders!

John H Baselmans-Oracle,
Curaçao

Naschrift KKC

Voorafgaand aan rechtszaken gaan we niet inhoudelijk op de zaken in, om discussies buiten de rechtszaal te voorkomen.

Dit is de link naar de aangehaalde BBC reportage

Voor de eerste aflevering van 24 juli 2019 “BBC | The Gamble Network: The Loot Box scandal” klik hier

Voor de tweede aflevering van 31 juli 2019 “BBC | The Gamble Network: Spin till you win” klik hier

Voor de derde aflevering van 7 augustus 2019 “BBC | The Gamble Network: How gambling interests bought a country” klik hier

Voor de reactie van de Curaçao Internet Gaming Association (CIGA) op de BBC uitzendingen van 16 augustus 2019, klik hieronder

6 Reacties op “Ingezonden | Knipselkrant Curacao

 1. @John H Baselmans-Oracle

  Niet teveel kutkammen, beste John.
  Het goede nieuws is, dat je altijd welkom bent !

 2. Curacao revisited

  @John H Baselmans-Oracle: ik vond het anders een heeeel goede brief John. Beter dan die brieven over Jesus&God en de columns van Kuhneman

 3. John H Baselmans-Oracle

  Hoe kan knipselkrant dit stuk van mij als “Ingezonden” plaatsen als er GEEN ingezonden mail naar deze krant is gestuurd?

 4. Was het niet Basselmans die een andere theorie over de moord op Wiels had? Heeft hij het met de advocaat van de verdachte gedeeld?

 5. Curacao revisited

  kunnen deze mensen ipv elkaar te beschuldigen niet eens inhoudelijk op de zaak reageren? Ik zit niet zo in de gaming industry maar BBC is niet de eerste de beste nieuwszender dus er zal wel iets van waar zijn

 6. Wordt het John Baselmans te heet onder de voeten?

  Hopelijk heeft hij nog wat schone onderbroeken, want zo te lezen loopt het hem dun door de broek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *